Siner Ordu52 enfeksiyon için mi verdi doktorunuz. Ben ilk hamileliğimde gyno lomexin di yanlış hatırlamıyorsam onu kullanmıştım enfeksiyon için
Momrn Ordu52 bana demir için sağlık ocağı yazmış bugün bu ilacı ama henüz kendi doktorum başlatmadı. Kontrole gidince sorup başla derse öyle başlıcam.
Ordu52 Momrn Hmm aynen bana da doktorum yazdi kan ve demir eksikligi icin birde ben kırmızı et peynir yiyemiyorum demistim bu ilac onun icin dedi binevi vitaminmiş yani
Momrn Ordu52 tabiki ne kadar beslensek de takviye bence de lazım. Zaten vücuttakiler bebeğe gidiyor. En azından bizim güçlü kalmamız için bence gerekli şeyler bunlar :) inşallah yan etki yapmaz ya. Normalde bana demir ilaçları mide bulantısı yapıyordu. 😐
Ordu52 Momrn Eğer bu ilaçsa seni korkutmayayayım ama mide bulantısı ne t garanti yaa ben ictik yarim saat sonra fln kendime gelebiliyorum tadı cok kötü hele bi kokusu var 🙄🙄
Momrn Ordu52 aynısı 🤢 valla önceden de demir ilacı kullanıyodum içtikten sonra kusuyodum direk. Allah yardımcımız olsun