Neseeli Elifguven47 deterjan hariç her şey bulandırdı beni koku hassasiyeti çok oldu 15. Haftadan sonra azalmaya başladı.. inşallah sizinde bir an önce geçer. bol su ve probiyotik ayran yoğurt tüketin iyi geliyor..
kereminannesiiiiiiiii Elifguven47 22. Haftadayim basindan beri prilam aliyorum kesmeyi deniyorum ama kestigim gunun ertesi bulanti kusma oluyor o yüzden dogum yapana kadar ilac kullanicam sanırım 😕
Elifguven47 Kokturk ben banyo yapmaya korkuyorum şampuan kokusundan ötürü çamaşır seremiyorum bulaşık yıkayamıyorum 😔
Elifguven47 Neseeli yoğurt çok seviyorum ama yiyemiyorum daha doğrusu ev yoğurdu harici yiyemiyorum süt kokusu midemi bulandırınca mayalayamıyorum. Allah yardımcımız olsun
Elifguven47 kereminannesiiiiiiiii aslında prilam bağımlılık yapıyor oğlumda kullandım ve bir gün içmeyi kesince dediğiniz gibi bulantı yapıyordu bu ilaçtan kaynaklı bağımlılık yaptığı için. İçmeyi kesin ve iradeniz yüksek tutun bulantı Bi iki gün olacak ve sonrasında bitecektir.
kereminannesiiiiiiiii Elifguven47 yaa 😕 su an calisiyorum ama 24. Haftada izine ayrilicam o zaman deneyecegim teşekkür ederim 😊
2cocukluana Kızımda doguma elimde posetle gittim asla bitmedi simdi ikimci 9.haftadayim 3 gun yoksa 3 gun var gittikcede siddeti artiyor sanirim ilk gebeligim gibi olacak