hamilelikyolculugum Erenemirinannesi biz yumurtlama günü ve akşam saatlerinde yaptık ama kızımız olacak🙈🙈Biraz şans işi açıkçası. İhtimalleri değiştiriyor sadece sanırım bu sözler. Allah gönlünüze göre hayırlı evlat nasip etsin inşallah ☺️
Hsgldin3 Bana bakarmisiniz rice etsem baba 08,05,1986 ben 15,10,1992 son adet tarihim 29ekim gebe kaldığım gün 13 kasim
Aysimaninannesi Hsgldin3 eşinizin kan yenilemesi 2018 sizin 2019 görünüyor 2021 de hamile kaldığınız için bebek kız gibi görünüyor
haklisinesracim Tam yumurtlama gününde ovulasyon testi ile hamile kaldı arkadaşım var kizi olcak inanmayın öyle şeylere bilimsel olarak evet x daha uzun yaşıyor y de daha hızlı ama yumurtanın kabul edip etmeme faktörü de var. Bazı kadınların 7 tae kızı olur kocası bir başkası ile evlenir o kadından oğlu olur. Bir prof vardı bazı spermleri yumurta kabul etmez demişti yani o prof cinsiyeti sadece %100 erkek belirlemez demişti
Erenemirinannesi haklisinesracim hadi ya bi yaşıma daha girdim normalde cinsiyeti erkek belirler diyorlardı . Sonra yumurtlama günü belirler dediler Şimdide bazı spermleri kadın yumurtası kabul etmiyor diyenler 😄
CansuDRY Nebyaa Hayırlı olsun da kız bebeği sormuş başlık sahibi. Sizin yorumunuzun bu başlıkla ne alakası var?🤦🏻♀️
Nebyaa CansuDRY nasıl hamile kalınır belirli günler varmis derken ben yumurtlama günlerinden bahsediyor sandım yanlış anlamışım. Sorunun bu kadar saçma olacağını anlayamadım cevabımı guncelliyorum kız bebege veya erkek bebege hamile kalma günleri var mı diye sorulması bile asiri saçma. Öyle bir şey yok
tubaag Aysimaninannesi Aklımızda hep kız var yine hayırlısı olsun tabi ama. Çok teşekkür ederim. Eşim zaten şu an bebek fikrine uzak, düşündüğümüz zamanda kız olabilir 😍
Elizinannesipinar Erenemirinannesi op. Dr. Banu çiftçinin hamilelik ve doğum kitabı cok güzel bilgiler var hafta hafta anlatıyor bebek gelişimini cok yararlı bence