gamzekubra Erenemirinannesi vallahi bacım ilk çocuğumu planlı yaptım yumurtlama günü felan takip ettim yaptım erkek oldu. İkinci plansız oldu . Korunurken oldu kız oldu akışına bırak dua et 😀😀
gamzekubra Erenemirinannesi vallahi bacım ilk çocuğumu planlı yaptım yumurtlama günü felan takip ettim yaptım erkek oldu. İkinci plansız oldu . Korunurken oldu kız oldu akışına bırak dua et 😀😀
191084 Aysimaninannesi banada bakar misiniz rica etsem 🥰 ben 19.10.1994 Esim 20.09.1989 Sat 28.11.2021
Yabangulu1326 Erenemirinannesi valla ben de bilmiyorum öyle söylemişlerdi Perşembe gunleri kız günüymüş 😂😂 doğruluk payı var mı bilmiyorum ama hiç kulağa çok saçma geliyor çünkü 🙈😂
Esesim12 Aysimaninannesi kız 🥰erkek bekliyorduk bizde ama kız hangi yıl sizce erkek gösteriyor benim için
Aysimaninannesi Esesim12 normalde Eylül 2021 dediğiniz için erkek görünüyor 2022 de hamile kalsanız kız görünüyordu bende şaşırdım :) 2024 te tekrar erkek görünüyor ama yanılma payı var tabi
Aysimaninannesi Busramnida şuan hamile değilseniz 2022 eylüle kadar kız eylülden 2024 e kadar erkek gorunuyor
Aysimaninannesi Busramnida Busramnida erkek kendini daha erken belli etmiyor mu ayrıntılı ultrasona gitmediniz mi
Beyzacihangir Aysimaninannesi Eşim : 22.07.1992 Ben : 27.04.1992 Son regl tarihim 23kasim 10haftaligim . Cinsiyeti ne olabilir sizce cok merak ediyorum 🌸💗 @Aysimaninannesi
Mrv135 Aysimaninannesi Bana da bakar mısınız rica etsem? 🥰 Sat 22 Aralık Eşim:27.02.1993 Ben:22.01.1997
Busramnida Aysimaninannesi Hamileyim hatta cinsiyeti net öğrenemeyenlerdenim 😂 Sat 7 mayıs diyeyim siz hesaplayın bakalım dogurunca ögrenicem ama erkek sanırım 🤗
Aysimaninannesi cicekli0 ya bakınca saçmalığı var tabi ki de doğru çıkınca herkes denemek istiyor şansını bende tanımadığım insanlarda ilk defa deniyorum burda hep kendi yakınlarıma denedim
Aysimaninannesi Anne88 hamileyseniz 2021 de kaldıysanız bebek kız görünüyor değilseniz 2022 marttan sonra erkek görünüyor
Zeynosunannesii Erenemirinannesi bence kiz düşünüyosaniz geç döllenme benim ikiside kiz yani diğer adetinize üç dortgun kala ilişkiye girin son hafta yani tutarsa
Aysimaninannesi ozgeakkaya 2021 yılının haziran ayından sonra hamile kaldıysanız kız bebek görünüyor eşinizin doğum tarihinden sonrası ise erkek görünüyor bir daha ki kız tarihi ise 2024 hazirandan sonra
edatopcu27 Erenemirinannesi durumun varsa Kıbrıs’a git derim garanti diyorlar yoksa da çin takvimini deneyebilirsin ama eski Çin takvimi olsun diyorlar iki tanidigimda ona göre yaptı kız oldu
kibarim_41 Aysimaninannesi merhaba kız bebek ya da erkek bebek için nasıl bakıyorsunuz benim de 5 eylül son adet tarihim bakarsanız sewinirim 🤗 Benim doğum tarihim 19.10.1992 Eşimin doğum tarihi 21.10.1990 Bir de kız bebek için ne yapabilirim ..
Aysimaninannesi kibarim_41 5 Eylül hamile kaldıysanız bebek kız görünüyor zaten ama erkekse cinsiyeti doğum tarihinde Bi kesinlik olmayabilir yada kan verme gibi bi durum olabilir
Aysimaninannesi Beyzacihangir bebek erkek görünüyor Allah gönlüne göre versin biraz daha bekle bakalım belki 13. haftada falan belli olur doğru mu çıkacak bakalım
Edagg Erenemirinannesi daha önce araştırmıştım yumurtlama dönemindenn1-2 gün önce ilişkiye girin erkek kromozomu dayanıksızmış yumurtlamayla aynı gün olmadı gerekiyormuş kızlar ise 3-4 gün dayanıyormuş tutarsa kız olma ihtimali yüksek benimki kiz biz yumurtlamadan önce girmiştik ama plansız bi gebelik