hmyra95 Aysimaninannesi ö Aysimaninannesi çin takvimine nasıl bakıyorsunuz +1 olayı falan var minasıl hesaplıcaz
nuzunismail Aysimaninannesi teşekkür ederim 😁 ben 2022 bitmeden tekrar bebek düşünüyordum 2026 çokmuş ya
Kocaer Aysimaninannesi benim 26 kasım 1998 eşimin 20 ocak 1994 merak ettim nasıl tahmin ediyorsunuz 😂
Aysimaninannesi Kocaer şuan hamile değilsen hamile kalırsan kasıma kadar erkek görünüyor canım sonra 2025e kadar kız görünüyor eğer hamileysen 2021 de hamile kaldıysan kız görünüyor
hilalaks Aysimaninannesi nasil baktiginizi cok merak ettim. Zahmet olmazsa benim icin de bakar misiniz? Suan hamileyim oglum olacak insallah. İkinci bebisi uzun bir ara vermeden dusunursek kiz/erkek ihtimali nedir acaba ? 😊 Esimin dogum tarihi 10.05.1991 ama kimliginde 09.05.1991 yaziyor. Benim dogum tarihim 02.01.1995
Ciceekanne Aysimaninannesi bende 2 kaybımdan sonra yeniden hamile kalmak istiyorum ve Mayıs ayını düşünüyorum acaba bana da yardımcı olur musunuz erkek bebek istiyorum oğlumu kaybettiğim için yeniden oğlumla tamamlanmak istiyorum ona aldığım şeyleri giydirmek istiyorum önceliğim tabi ki eli ayağı düzgün sağlıklı olması. Eşimin : 06.05.1996 Benim: 11.02.1997 şimdiden çok teşekkür ederim ❤️
Aysimaninannesi Ciceekanne Allah bilir canım öyle düşünme gene de her bebek kendine özel 2024 mayıs ayından sonra erkek olma ihtimali yüksek görünüyor
zynptnc Aysimaninannesi canım bana da baksana yaa😅 18 haftalık hamileyim ama Anne:06.02.1998 Baba:24.11.1995😅😅
Aysimaninannesi hilalaks kan yenileme Rus takvimi yazarsan çıkar canım 2022 den 2023 mayıs ayına kadar kız görünüyor sonra 2025e kadar erkek 2025 ten 2027 mayısa kadar gene kız görünüyor
LamiyaCetinkaya Aysimaninannesi Bana da tahmin yapar mısınız, normalde inanmam da merak ediyorum. Ben 12/11/1998 eşim 06/08/2000
Aysimaninannesi LamiyaCetinkaya şuan hamile değilsen 2022 kasımdan 2024 ağustosa kadar erkek ihtimali yüksek görünüyor canım
Prens33 Cnm Instagram’da cinsiyet planlama sayfası var gerçekten tutan var önce tabi takdir ilahi tabbim bilir ama bı vesile işte yaptıranlar var oluyor güvenilir sayfa tavsiye ederim @cinsiyet_tahmini_kesin bu sayfa araştır bak derim
Burcu-10 Erenemirinannesi bu nasıl soru ya günaha giriyorsunuz Allah bilir onu!! O zaman herkes yöntemini bulup erkek kız diye kendi seçsin Böyle şeylere inanabiliyormusunuz cidden
Ciceekanne Aysimaninannesi ben bu sene Mayıs ayında hamilelik düşünüyorum ama canım bu durumda ne gösteriyor ona bakabilir misin? Tabiki orası öyle canım benm sağlıklı olsun inşallah 🙏🏻
zynptnc Aysimaninannesi geçen hafta doktor kız dedi 😅😅10 Şubat’ta detaylı ya girecez bakalım orada kesinleşecek gidince söylerim canım 😅
Ozlm007 Duru0617 uyku düzenim öyle olduğu için hep sağıma yatardım ilişki döneminde de öyle ama kızım olacak bu tez de çürüdü