Kızlar merhaba 34+4 üm ilk kez yaşıyorum bunu kasık ağrım olurdu yürütmezdi onu yaşadım fakat yürürken batmasını ilk kez yaşıyorum resmen orada birşey var gibi yürüdükçe batıyor çok kötü adım atamadım bi sağlık ocağına gideyim dedim 1 saatte anca gittim 10 dakikalık yolu. Yaşayan var mı, korkulacak bir şey mi doktoruma yazmalımıyım aydınlatın beniii 🥺
Vajinada batma hissi
semakulekci ben de 32. Haftadayım 1 aydır böyleyim, kum döküyormuşum. Tam İdrar tahlili ve idrar kültürü istediler benden
BesteKc Aa batma ile mi gitmiştiniz
semakulekci evet hala devam ediyo ama 1 aydır geçmeyince kas yırtılmasından da şüphelenildi ama tomografi,MR falan yasak olduğu için bilemiyoruz. Kum döktüğüm kesin sürekli idrsr veriyorum baktırıyorum :(
Kızlar 25 haftalığım ve karnım çok sertleşti kramp gibi ağrı giriyor normal mi
BesteKc Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun
semakulekci senin de aman ihmal etme belki senin sadece kumdur canım antibiyotik falan verirler geçer inşallahh 🤍🤍😘
BesteKc Dayanamadım doktora yzdım bebek hareketleri iyi ise endişe etmeyin yerini hazırlıyordur dedi 🤷🏻♀️ biraz olsun rahatladım 4 ünde randevum var bekleyeceğim bakalım çok kötü olursa giderim canım çok sağol 🥰