marsel_ve_annesi Kızlar son 99dan sonrası nasıl geçiyor acaba Günler hemen geçsin de oğlum gelsin istiyorum Sizde durumlar ne son kaç? Devletde mi doğum yoksa özel mi ?
marsel_ve_annesi Deletedmom5545 🥲🥲işte orası biraz zor olacak Ama benim annemler memleketden gelecek onlar var diye zamanın nasıl geçtiğini anlamam umarım😂🙏🏼
marsel_ve_annesi Aslylmz evet her kes son 30geçmiyor diyor Bende muayene özele gidiyorum ama bu ücretlerle doğum biraz zor Onun için doğum devlet de olacak🥲
Aslylmz marsel_ve_annesi evet fiyatlar cok ya baya cok hemde bizim eşimin çalıştıgı yerin özel sağlık sigortası karsılıyor az bi miktar muayene ücreti veriyorum sadece diğer şeylerde ücret ödemiyorum bende öyle rahat gidebiliyorum yoksa bu fiyatlar cok zorlardı benide
marsel_ve_annesi Aslylmz çook iyi Evet ya bebek masrafları ev giderleri derken biraz mümkün görünmuyor
Aslylmz marsel_ve_annesi sağlıkla gelsinler 🙏🏻 hayat zor gittikçede zorlasıyor Yine cok sukur halimize Allah daha zor durumda olanlarında yardımcısı olsun..