Dilan4731 Kızlar 2 cm açılmam var cuma günü tekrar görmek istedi doktor kaç cm den sonra doğuma alıyorlar acaba özel hastaneye gidiyorum bide açılmayı hızlandırmak için ne yapmalıyım neler yaptınız sizler🌸❤️
MelekMervertlek Dilan4731 3 cm acilma ile eve gönderdi 3 gün sonra gittim tekrar sancı vs yoktu nst de sıkıntı çıkınca açıklığa bakmadı sezaryen e aldı direk
Zumrutkb Dilan4731 benim de aynı 3 gün farkla. Bekliyoruz ama benim kımıldayacak halim yok o squatları nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Yarın yürüyecegim bence dogumu tetikler 😄
1nazlitrn_ Dilan4731 ablamdan biliyorum 5 cm açılması vardı suni sancı verdiler açılması ilerlemedi daha sonra mecburi sezeryan olmuştu Bolca merdiven çıkın hurma yiyin ve squat yapın ağrınız varsa ılık suyla duş alın karşılayın şiddetlenince gidin ağrı oldukça açılma olur bende öyle yapıcam çünkü 34+2 oldum
MelekMervertlek Dilan4731 kendi sancim gelir diye beklemisti dr daha 2 haftam vardı duyduğuma göre aktif dogum evresi 4 cm sonrasiymis
halilinannesi Bnde 38+5 haftalığım ama en son 27 sınde gttim hala açılmam yok normal mi ya yarın gidicem bakalım inşallah vardır kasılmalarım aşırı oluyor
Dilan4731 halilinannesi cnm ben iki gün kasılma yaşadım bacak aralarımda işte kontrolüm vardı bügün 2 cm dedi doktor cuma günü yine çağırdı hafta sonu araya girmeden görmek istedi tekrar dan
Dilan4731 1nazlitrn_ cnm suquat yapıyorum hergün onun etkisi bide iki buçuk yaşında kızım var oturmuyorum gün boyunca hareket halindeyim insallah kolay okur bende ilk kızımda 42 hafta lık suni ile yaptım fazla açılma olmayınca kesi atıllar dikişli oldu
Dilan4731 MelekMervertlek hımm suni verebilirlerdi yaa iki cm açıklığın da varmış cnm hayırlsı böyleymiş demekki cnm 4 cm aktif doğum derken 4 den sonramı alıyorlar doğuma
1nazlitrn_ Dilan4731 yaaa hakkınızda hayırlısı olsun umarım rahat olur doğumunuz ama çok da hareket etmeyin dikkat edin lütfen 🙏🏼