AlmilaMomm Son 1 haftadır inanılmaz baş ağrım ve kasık ağrım var uygulamaya göre 6+5 ultrasona göre 7 haftalık benim gibi olanlar varmı geçmesi için bişey yaptınızmı😞
Mavidunyamm AlmilaMomm Bende 6+2 inanılmaz baş ağrısı ve kasık ağrısı var sanki iğne batiriyorlar sağ kasığıma sizinde mi oyle
Banuc 6+6 kasik ağrısı gayet normal dedi doktor Rahim büyüyor vücut değişiyor çocuk yer yapıyor dedi Benimde arada oluyor hangi ilaçları kullaniosun
AlmilaMomm Banuc düşük riskim var benim o yüzden progestan kullanıyorum. Her ağrıda insan o kadar çok korkuyorki bişey olucak diye ağrılar bitse rahatlıycam😞🙏
Busragulten AlmilaMomm Bende kullanıyorum ve iğnede oluyorum arada ağırlar oluyor ve bende çok korkuyorum içim hiç rahat degil ilk hamileliğim var sevinemiyorum bile tehlikeden dolayı ve bugün doktorda miyom var zarar vermez bebeğe dedi ama korkum iki kat arttı
AlmilaMomm Banuc aynen öyle canım Rabbim bağışlasın evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmelerini nasip etsin 🙏
AlmilaMomm Busragulten benim de malesef miyomum var 6.5 cm bebeğin üst kısmında kalıyor o zaten çok korkutuyor gebelik ilerlediğinde korkma dedi doktorum miyomdan 16. Haftadan sonra miyomun büyümesi duruyormuş benek büyüdüğü için inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir meleklerimiz🙏
AlmilaMomm Mavidunyamm evet iğne batması gibi ağrı girip çıkıyor 😞 geçse kurtulucam stresten cuma doktoe kontrolümüz var bakalım ne diycek miniğim inşallah iyidir🙏
Mavidunyamm AlmilaMomm İyidir annesi merak etme bunlar daha ne ki 🤣 ben ilk hamileligimde ayakta bile duramiyordum
AlmilaMomm Mavidunyamm o iyi olsunda ben herşeye razıyım ağrılara sızılara🙏 2. Gebeliğim ilkinin kalbi durdu ondan birazda korkum Rabbim sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmeyi nasip etsin inşallah meleklerimizin🙏