Minikuzu Sehir hastanesinde kontrole gidiyorum doktorum 12. Haftada gelmelisin demisti başka doktora gidicem bu defa satıma göre 12+4 doktora göre 12+6 ya ancak randevu bulabildim sorun olur mu tarihi değiştirmeli miyim gecikmişsin der mi ?
KkkkBbbb Minikuzu benim bugün 12+6 oldu kendisi randevu vermişti bugün için sabah yaptırdım daha sorun olmaz bnce
Semaan Benimde 12 haftayı geçti vallahi ama 14. Haftaya kadar bakılıyor sorun olmaz büyük ihtimal bende gidince bakıcam bakalım
Minikuzu Semaan doktor cok net ve kesin konusmustu 12 de gel diye de 1 haftadır mhrs sitesinden cikmiyorm randevusu yok
Semaan KkkkBbbb benim suanda 13.0 perşembe günü 13.2 olucak nasipse bakar herlde dimi geçmi kaldım acaba anca randv bulabildim ya
Minikuzu Semaan aslinda bakmalari gerekiyor benim doktorum cok kesin kesin 12 de geleceksin demese 13 te gidecektim belki cinsiyet öğrenirim diye
kizilimmsi Semaan yarın bakarsa sıkıntı yapmazsa yazar mısınız bende 13+4e randevu buldum anca acaba geç kalır mıyım diye endişe ettim
Semaan kizilimmsi canım baktı doktor 14 haftalıkta vardı bekleyen bakıyor doktor yani sıkıntı yok gidersen sanada bakar