Edaaaaa Ewt bn duznli besledgmi dsunmyorm bu da bna kotu hssettiriyor. Sbah haslnms ymurta mutlka yiyorm byaz pynir slatalik domates zytin yiyorm. 2 saat sonra ceviz yiyorm 3 tne gunde. 1 saat snrada mywe yiyorm. Ardndan ogle ymegi gliyo zatn onu yiyorm hic gcistrmyom mutlka bseylr hzrliyorm. Saat 3 4 gbi de sut iciyorm we aradan bi yarm saat snrada myve yiyorm tkrar snra aksm ymegi gliyo etle krisk ymk ypiyorm yogrt koyuyrm ynina oyle yiyorm saat 9 gbi de mden syu iciyorm ve crez yiyorm bnmki byle bu sklde ypmya clisiyorm her gun sizde nsil umarm yetiyodr ogluma en tkildgm sey 😔😔 braz uzun oldu hkknizi helal edin arkdslar 😶 fkir alswrisi ypsak 🙄
Aybukealtintas Edaaaaa Hiç böyle düşünmeyin, siz hiçbirsey yemeseniz dahi bebeginiz gelişir saglıklı bir şekilde, çünkü sizde önceden var olanları alıyor kanınızdan, kş gayette güzel besleniyorsunuz yazdıgınıza göre ben bunların yarısını bile tüketmiyorum🤭
NaimeYilmaz Edaaaaa maşallah daha ne yiceksiniz. Benim tek dıkkat ettıgım sey sabahları yumurta yemektı onun dısında hep dıyet beslendım 3850 39 haftada sağlıklı bi oğluş dunyaya geldı. Bu kadar takılmayın 🤷♀️
Maviss35 Edaaaaa bende. özellikle bugün kahvaltı tek yaptım açlıktan ölüyorum ama hiçbir şey yiyemiyorum niye böyle oldum ki 😫😫😫
Zhrnc Edaaaaa daha ne yiceksin Ben bunların yarısı kadar yesem çatlardım Hiç bu kadar sık ve çok yemedim Bebeğimde 3350 g 38 haftalıgım
Istahsizanne Sanırım dalga geçmek için yazmışsınız. Burada hamile kadınlar tek yudum su bile içemiyor yemek yiyemediğinden bahsediyor sizin yemediğiniz ne kalmış daha allah aşkına. Şaka gibisiniz gerçekten..
Istahsizanne Edaaaaa fesatlık değil malesef. Hiçbir şey yiyemeyen anneleri daha kötü hissettirmekten başka bir işe yaramıyor yazdıklarınız. Bunun yerine doktorunuza danışın derim ben. Neyse Allah sağlıkla kavuştursun.
denizefe ılk bebegımde sadece meyve ve kuruyemıs tukettım cıg sonrasında cnm marul ısterdı mesela onu lımonla yerdım kolay kolay baklagıl tuketmedım cnm gıc ıstemedı et ve coger cok yedık muz kasar peynırı sabahları da uc dort tane bıber c vıtamını kaynagı bol ye demıstı dktorum 4450gram dgru oglum
Sedasena Maşallah 😄 Aman tanrım keşke ben yiyebilsem bunları eşim ceviz ve badem zorla yedirmese bunları bile yiyemicem oda zorla yedirir yani . Siz yatın kalkın yiyebildiginize Dua edin 🙏🏻
Merveaozturk Yanlış anlamamiz biraz normal sanki canım eminim iyi niyetle yazmissindir ama ben bu yediklerinin yarisini yiyemiyorum mesela bi cok arkadasimizda öyle. Biraz dalga gecer gibi olmuş😊
Cans50 Daha nr yiyeceksiniz.Ne süt ne yumurta ne yoğurt az biraz pilav makarna kuru şeyler yesem ne mutlu bana.Su bile içemiyorum.5 bardak belki.valla sizin yeşillerinizi yesem daha ne isterim.