Denizz1996 Bende 36 +6 yım günlerimiz aynıymış Bi avazda kurtarsın Rabbim inşallah yarın gidicem bende inşallah bakalım ne alemde
canan08_ Birmelekbiranne bence dönmemiştir artık kiloları da artıyor dönecek alan kalmıyor. İnşallah en güzeli olur 🤗 nolur nolmaz başlayın siiz hareket sezeryana da iyi normale de iyi sonuçta. Normal doğum olacak diye sürekli plates ve yürüyüş yapan bir arkadaşım vardı ani sezeryan oldu ama toparlanması çok kolay oldu. İlk kalkarken falan zorlanmadı öyle.
Birmelekbiranne canan08_ O da doğru hareket şart elimden geldiğince başladım bakalım sağlıkla gelsinler de inşallah 🤲🏼☺️
Cokistersengelerbence canan08_ hiiiçççç öyle demeyin. Benim 32 makat 34 te doğum pozisyonu almıştı. 36 da yine makat 37 de yani bugün doğum pozisyonunda yine 😀ek olarak doktor daha döner net birşey söyleyemeyiz dedi🤣
canan08_ Birmelekbiranne hahah bende de yok valla 🙈 başından beri bende bir sıkıntı var herhalde diyordum ne aşerdim, ne böyle duygusal bunalımlarım oldu, şimdide 3. Kezdir nst ye gidiyorum hiçbirinde sancı yok. İnşallah hayırlı zamanda gelirler 🤲
Birmelekbiranne canan08_ Göbeğim olmasa bazen unutuyordum bile bende 😀 Bende bu hafta gideceğim tekrar bakalım ne durumdayız ☺️
Hhilall37 Birmelekbiranne gittiğimde doktora da sorcam neler yapabilirim diye. Yürüyüş diyordu önceden ama hem halim yok hem bu havalarda yürümek mümkün değil
Birmelekbiranne Hhilall37 Kesinlikle dışarı hiç çıkamıyorum bende soracağım inşallah bize göre hareketler önerir doktorlar 🙏🏻
Birmelekbiranne Gamzeli_anne_ Benim çok az nişanım geldi ve 2 cm açılmam olmuş ama öyle kaldı ne sancı ne kasılma yok 🤷🏻♀️
Birmelekbiranne Aysee_35 Benim de hafif nişanım geldi öyle gitmiştim 2 cm açılma varmış sonrası yok :) Bende normal istiyorum ama pek niyeti yok gibi 🤭
Birmelekbiranne Hacer188 Hep birlikte beklemeye devam o zaman bende de hiç belirti yok oysa açılma olunca çok bekletmez diye düşünmüştüm 🤭😀
Blge1 Aysenur69 sancın nasıl oluyor canım ben 33+5 haftaym ayağa kalktığımda zor yürüyorum vajinama ağrı batma oluyo bu doğum sancısımı
Aysenur69 Blge1 yani karnım aşırı sertleşiyor bebek resmen içerde toplanıyor ve ayağa kalktığımda gerçekten bazen adım atamıyorum rahim ağrısı çekiyorum şimdilik böyleyim
Aysenur69 Blge1 karnın sertleşiyor mu? O ağrı noramlmiş ama karnının düzenli aralıklarla sertleşmesi sancı demekmiş
Birmelekbiranne Btl2652 Çok az bir lekelenme gördüm ve nişanmış doktora söyleyince altta muayene etti öyle öğrendim leke gelmese hiç haberim olmazdı çünkü sadece regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor o da normal diye düşündüm hep
Hhilall37 Birmelekbiranne bi de 2 hafta önce az bi squat yapmıştım dizlerime yük bindi sanırım oturup kalkarken ağrı oluştu ve hala geçmedi 😔
canan08_ Cokistersengelerbence ne kadar değişmiş 🙈 benim hep kafası aşağıdaydı bir hafta döndü sadece bu hafta tekrar normal pozisyonu almış şükür. Ya tabi ki heran herşey olabilir bilemeyiz ki bizii yarın neler bekliyor
canan08_ Hhilall37 ya bugün ebe bana skuat yapma dedi skuatı biz burda sancılar gelince yaptırıyoruz. Plates topunda esne sadece falan dedi. Ama plates eğitmenleri de yaptırıyor hep anlamadım kime inansak 🙈
Hhilall37 canan08_ YouTube da elçin demirel var evde yürüyoruz gebeler için onu yapmıştım hareketsiz kalmamak adına başıma iş açtım 🤦🏻♀️😬