Leyla4336 Dünden tuvalet çok rahat çıkıyorum. Kabızlık yok yanı hiç olmadı ama 2 gunde bır de olsa çıkıyordum dünden çıkınca kafam karıştı. Sıkıntı olmaz demi
Selin12- Leyla4336 nasıl yani kabız değilseniz eğer zaten sorun yok demektir ben ne demek istediğinizi anlamadım
MihrimahVeAnnesiii Leyla4336 Kafanız neden karıştı anlayamadım . Kabız olmanız gerektiğini mi düşünüyorsunuz?
1223 Zynpcbi gunkurusunu kaynatıp suyuyla birlikte içince bende işe yaramıştı hatta ishal yapmıştı 2-3 kase icmistim
MihrimahVeAnnesiii Zynpcbi Bol su ve bana en iyi gelen kabak , komposto , kuru kayısı , kuru incir , kahvaltıdan önce ılık şerbet , ben bunlarla rahat ediyorum
Leyla4336 ilyesta canım insan hamılelıkte hep kabızlık duyuyoruz ya şimdi düzenli yapınca acaba dedim.sıkıntı mı olur. Yoksa sormazdım. Bende çok şükür kabızlık hiç çekmedim. Sadece 2 gundur daha rahat gıbı ishal gıbı olmasa da onun gıbı yanı. 15 haftalıgım ben
Zynpcbi 1223 @MihrimahVeAnnesiii bende bu sıkıntıyı hamileliğimin başından beri yaşıyorum 16 haftalık oldu çok sağolun su çok içiyorum ama yinede pek fayda etmiyor dediklerinizide deniyeceğim ☺️
MihrimahVeAnnesiii Zynpcbi kuru meyvelerden şekersiz komposto da yapıp içebilirsiniz şifa olsun inşallah 😊
Papatyam63 Leyla4336 ben böyle olunca bir şey kullanmıyorum böyle olmasını isterim ben tam tersi ishal olmuşum 32+4 günlük oldu doktor muz katı seyelr ye dedi ben yemiyorum çünkü kabız olunca patliyorim nerdeyse yemek yiyemiyorum şuan sadece karnım ağrıyor
gulsonmez27 Daha önce kabızsan ve şimdi normale döndüyse veya da ishal gibiysen evet biraz şaşırtıcı..İnsan doğumum mu yaklaşıyor diyor tıpki ben..35+4 teyim 3 gündür ishalim..Ben de normalde hamileliğimden beri kabızım ishal olunca noluyor dedim 🙁
gulsonmez27 Plllvr111 ben de öyle biliyorum ama havalar soğuk malum benim evde soğuk dış cephesi olmadığından.gece de bi eşim bi ben çarşaf çekiştiriyoruz göbeğim açık kalıyor çoğu zaman.Ben ona bağlıyorum inşallah doğun için değildir çok erken daha 🥲