Lulikli haklisinesracim hamile kaldığım an şişlikle karışık almaya başlamışım öğrendiğimde 2 kg fazlam vardı😅 Tabi adet olamadığım için şişlik miydi kg mu bilmiyorum 😅
yarenaygk34 Haftaya kadar hiç almadım diyebilirim 1 kg falan almıştım 21. Haftada 3 kg almışım bi kaç günde heralde ödemdi bugün tartıldım 2 kilosu gene gitmiş bulantılarım bitti sanıyordum iki üç gündür çok kötü midem kusuyorum ilk gebeliğimde hiç yaşamadım böyle bir durum bunda tam geçti derken iştahım açıldı derken tekrardan başlyo kusmalar gerçi kilolu hamile kalmıştım ama bebeğin gelişimini etkilemiyordur umarım
PrensesFiona haklisinesracim 4.aydan 8. Aya kadar 7 kilo 8.aydan 9.aya kadar 10 kilo alarak 17 kiloyla devam ediyorum gebeliğime 37 haftalığız 😅. 8. Aya dikkat edin 🙈
BMelek haklisinesracim 23. Haftada aldim +1 kg. 6 aydan sonra hizla onunu alamadan artacak sanirim ☺️
haklisinesracim 290392 ilk hamileligimde ben de 24 ve 26 haftanın arasında 6 kilo almıştım. Nasıl oldu hala anlamıyorum sonra gebelik diyeti yaptım 😁