edok Arkadaşlar selam, progestan vajinal kullanmaktan çok sıkıldım artık vajinal hijyen sağlıycam diye tuvaletten çıkamaz oldum bu ilacı vajinal kullanırken ağızdan almaya başlayan oldu mu aranızda artık vajinal değil de ağızdan kullansam diyorum
Sevdapl edok ağızdan kullanınca da sürekli uyku hali yorgunluk ve baş dönmesi yapıyormuş. Ayrıca daha da az etkili oluyormuş. Doktorum öyle söyledi bana.
A-y-s-e-g-u-l edok bende vajinal kullanıyorum günde 4 defa 😔 doktoruma sordum vajinal daha etkili dedi
Ipekkarakus0 edok ben ağızdan kullanıyorum yatmadan önce iç hiç bir sorun yaşamadım valla şimdiye kadar
kendincebirii edok vajinal daha etkili canım biraz akıntı yapıyor hap eridiğinde akıyor ama hiçbir yan etkisi yok, ağızdan alınca çok sersem ediyor insanı baş ağrısı, baş dönmesi vs. Yapıyor bence devam et vajinal kullanmaya ☺️
cgnduru edok canım ben bugün başladım doktora sordum fitilmi agizdanmi diye fark etmez dedi hap olarak adım eczacida onu vermiş eşim almıştı hangisi daha etkili diye sorarsin demiştim ama akşam 8 gibi içtim saat 11 gibi bir baş dönmesi başladı hapin yan etkileri varmış gerçekten ama sana kalmış tercih ❤