Kayabasaks Kilolu olması sağlıkla alakalı bir durum değil tabiiki ama benim ikiz gebeliğim olduğu için erken doğum riskleri var ve biraz gidişatları önemsiyorum bu yüzden. 23+3 tek yumurta ikizi kızlarım 533 -537 gram Maşallah baya uyumlular 🥰 Sizlerin nasıl?
tazeannecik1 Kayabasaks Sizi instagramda görmüştüm,1 oğlunuz var ikiz kızlarınız olacak değil mi 🙈 Oğlunuz da çok tatlı Maşallah 🧿Allah sağlıkla kızlarınızıda kucağınıza almayı nasip etsin ☺️
DogaCanan Anneoluyorummmm maşallah ne yedin öyle sen😅 ben de dün gittim. 28. Haftadayım 1227 çıktı bebeğim.
Gul33 Anneoluyorummmm hemen hemen aynıyız, doktor size ne kadar önde dedi? Şeker konusunda uyardı mı?
Berrafiliz Kayabasaks hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 😇 16+5 haftalık bu sabah 190 gr 17 cm olduğumuzu öğrendik 😍😍
Anneoluyorummmm @Gul33 yok uyarmadı :) zaten bende var şeker ama diyet yapıyorum düştüğünü biliyor doktorum ondan kaynaklı değil yani.
Gul33 Anneoluyorummmm bende de şeker var, diyet de yapıyorum ama doktor takmış durumda şekere. Her gittiğimde fırça yiyorum
Gul33 Anneoluyorummmm valla dahiliye takip ediyor normal diyor ama adam inanmıyor hala tokluk kaç çıkıyor açlık kaç çıkıyor diye sorup duruyor. 😂 Olsun seviyorum doktorumu.