Boniboncuk Kızlar merhaba 12 haftalık hamıleyım ve afedersiniz kabızlık problemi yaşıyorum 4-5 gunde bir ancak çıkabiliyorum Su içiyorum kefir içiyorum kayısı yıyorum ama düzeltemedim Yarın doktorumla görüşeceğim Sizlerde bu sorunu yaşayan çözüm bulan var mı🙏🏻
deletedmom87894 Boniboncuk aç karnına kuru erik yada Erik suyu canım iyi geliyor yada kabak çekirdeğide çitliyebilirsin 😂demir ilacı damlasında benim çok bağırsağımı çalıştırdı kabız olmadım şükür 26.haftamdaym
cansucu Boniboncuk Normalde hangi saatte tuvalete giriyosan her gün gir otur yine tuvaletin varmış gibi. Bunu bi uzmandan okudum bağırsak bi düzene alışıyomuş böylece
Boniboncuk deletedmom87894 bu hafta takviyeye başlayacak doktor o zaman verir belki demır takviyesi. Teşekkür ederim ☺️
OzlmMmmm Şu anda da tam mevsimi olan ıspanak yemeği😍 Bu duruma anlık çözümler dışında beslenmenize bol lifli gıda ve su ekleyerek çözmelisiniz. Zeytinyağı da güzel bir çözüm
Boniboncuk OzlmMmmm aslında beslenmeme olabıldıgınce dikkat ediyorum ama yetersiz kalıyor sanırım Teşekkür ederim 😊
Boniboncuk cansucu inanır mısın eşim w her gun aynı saatte girebiliypr Bu dediğin o yüzden çok doğru ama belli bir saatim yok kendım her sabah girsem öyle alışır mıyım acaba
Boniboncuk Neseeli suyu çok içemiyorum canım elimden geldıgınce zorluyorum ama agzımda acı bir tat var su içtikçe daha çok alıyorum o tadı o benı rahatsız ediyor
esredn Boniboncuk duphalac içiyorum. Benim son günlerimde başladı kabızlık. 38+2 yim. Bir haftadır var.