Afraninanasi59 Kızlar 23.3 haftapik gebeyim özel hastaneye randevum var bugun detaylinicin geç mi kaldim sizce yapilirmi ona göre gitmiyeyim boşuna para vermiyeyim ya
Melis2015 Afraninanasi59 doktorun şu zamana kadar yaptırman gerekiyor diye uyarmadı mi benimki 23.e kadar demişti
Afraninanasi59 Lulikli kesin bilgimi peki 350 TL vermim bişi boşuna bir kntrol için gerce her ay gidiyorum ödüyorum bu parayı ama bu ay şıkışıkız detaylinicin istiyordum
Afraninanasi59 Melis2015 22 mi dedi 23 mu dedi onu hatirlamiyorum numarası var bende aslında ama burda sormak istedim
Afraninanasi59 Merveonay gece gündüz arıyorum doktoru bikti adam çekindim biraz 3 tendlgidecehik nasıl olsa diğe
Eslem_1 Afraninanasi59 canım 24 e yaklaşmak üzeresin biraz daha beklersen geç kalabilirsiniz 20-24 hafta arası oluyor sanırım bildiğim kadarıyla🌸 bir de burada daha evvel en uygun haftanın 21. Hafta olduğunu da yazanlar olmuştu ben 21. Haftada gitmeyi planlıyorum en kötü 22
Melis2015 Afraninanasi59 doktorunuza danışın bian önce herkes farklı birşeyler söylüyor kafanız karışacak
Afraninanasi59 Eslem_1 yok kadın doğum uzmanına yaptırdım ben heryerine baktı çocuğun muayene ucreti parası verdim işte CD falan veriyorlar diyorlardı bana vermedi öyle bişi heryerine baktı resmini falan verdi
Eslem_1 Afraninanasi59 perinatolog mu baktı yani normal muayene eden doktorlar bakmıyor diye biliyorum