Gzmhsyn Kızlar 36+3 olduk baş dönmesi oluyor hamileliğim sürecince hiç olmadı bu hafta başladı, sulu akıntı geliyor bunlar normal mi bugün hiç enerjim yok ellerim bile titriyor 😔
Deletedmom_33 Gzmhsyn tansiyonunuz düşmüş olabilir mi ? Bende 36+5 im ama geçen oldu baş dönmem ayran içtim geçti.
Teadora Gzmhsyn benimde afedersin idrar yapar gıbı dururken yoldayken bıle akıntı gelmeye basladı 2. Gebelıgım ama ılkinde böyle olmamıstı 🤷🏼♀️ Birde sabah kahvaltıdan sonra inanılmaz uyku bastırmaya basladı yatıp uyumak ıstıyorum ama 4 yasında bir oglum daha oldugu ıcın mümkün olmuyor 🤦🏼♀️
miranbeyinmothersi Gzmhsyn söylediğin şeyler şeker belirtisi gibi el ayak titremesi , mayışma uykuya meillik falan. Ama farkında olmadan su akar gibi geliyorda suyunda geliyor olabilir canım o yüzden ben beklemeden doktora girmeni tavsiye ederim
Teadora Gzmhsyn ben zaten sürekli tuvalete kalkmaktan uyuyamıyorum 🤦🏼♀️ Artık dayanıcak gucumde kalmadı biran once dogurup rahatlasam baska bırsey ıstemıorum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Gzmhsyn Deletedmom_33 geçmedi baş dönmem yatıyorum yarın doktor randevum var yarına kadar beklesem mi acaba
Deletedmom_33 Gzmhsyn Bir tansiyonunuza bakın isterseniz düşükse tuzlu ayran için geçmezse görünebilirsiniz acile o şekilde de ayağa kalkıp düşersiniz filan Allah korusun
Gzmhsyn Deletedmom_33 sağlık ocağına gittik tansiyon iyi dedi yat dinlen son aylarda olur böyle dedi yarın doktora gidicem zaten onada söylerim birde karın ağrım var erken doğum olmaz inşallah
Fiden 36 haftalığım bende de sulu akıntı var. Doktor normal dedi suyun gelse anlarsın zaten dedi. Ultrasonda da baktı su da sıkıntı yoktu
Gzmhsyn miranbeyinmothersi yarın sabah gidicem hepsini anlatıcam zaten birde karın ağrım var adet ağrısı gibi iyice korku sardı valla