ftmnr_drgt eliftugbarikan https://imgyukle.com/i/oMBVoj 8.haftamda belirmeye başladı sivrildi sonrasında hızla büyüdü şuan 36+1 iz kızımla 🧿🧿🧿
ftmnr_drgt Tosuncukannesi Maşallah size 🧿 https://imgyukle.com/i/oMBVoj benimde 8.haftada sivrilip başladı cik.aya şimdi 36+1 im🧿🧿🧿
Duygugvn1 eliftugbarikan 15teyim hala belli değil aslında gergin olmayan şekilde hafif bir göbeğim var ama yemek yediğimde bile bundan çok çıkardı normalde 😂
pinarakin1 Ayseee60 kız benimde 9 hafta gören bana hamile der 2. Hamileliğim hmn belli oldu şu 20. Haftadayım belli değil diyenlere çok özeniyorum 🤣🤣🤣
ftmnr_drgt pinarakin1 amin çok teşekkür ederim , nasıl güzel yorumdur ❤ o sizin sirinliginiz❤ ilk 3 ay ay ay çekmiştik eşimle 18.haftamda küpleri yapmıştım sonra küpler ile devam ettik hem hatıra kaldı kizcemize🐣
pinarakin1 ftmnr_drgt ben kendime yapmamıştım ama doğduktan sonra oğlumu 1 yaşa kadar konsept ile çektim her ay 💕💕 şimdi ikinciye hamileyim aynısını ona da yapacağım hak geçmesin😻
Esma46800 @“eliftugbarikan”#p20263951ilk hamileğinizdendir iç karnınız geniş demekki rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Esma46800 Ben tüp bebek annesi olduğum için kullandığım iğneler ve hormon ilaçları yüzünden hamile kalmadan göbeğim şişmişti şuan 21 haftalık hamileyim 8 aylık gibi göbeğim🙈☺️
sevo_asc Siracinannesi 18 haftalık hamileğim benimde hala çıkmadı ama kilolu bir hamileyim ananas büyüklüğünde olmuşuz ama hala göbek yok bende bir sıkıntımı var diye düşünüyorum habire
Siracinannesi sevo_asc İlk hamilelikte kaslar sıkı olduğu için hemen çıkmazmis benimde çok geç çıkmıştı ever belki birazda kilodan da olabilir ama bebek kilo alıyordr zaten göbeğinin büyük yada küçük olması çok sıkıntı değil hatta küçük olması iyi bile çatlak daha az olur 😂
Ayse_35 16haftaya kadar iştahsızlık yaşadım kilo kaybı oldu, 17 haftadan sonra öğünler düzelince kilo almaya başladım 19hafta da göbek bariz belliydi😁
Kbrmoms_ Benim 11 +3 hafif bi göbeğim çıktı anlamıyorum bebek olabilirmi normalde dümdüzdü asla göbeğim yoktu