turefb eliftugbarikan 22. Haftadan sonra bir anda göbeğin çıkmaya başladı, şuan 26+2 yim eğilip çorap giyemiyorum 😅 daha bakalım ne kadar büyür
Brcnalprslnlblg eliftugbarikan 6. Aydan sonra belli Oluyor ama karın kasları ile alakalı diyor doktorlar
Eflanur 11+3günlük bebeğim 2nci hamileliğim 8 haftalıkken kürtaj oldum bayağı cıktı göbeğim 5 aylık gibi eşim diyo bence sen 11 haftalık felan değilsin 9 aylık bu bebek diyo büyüdü cnki karnım
esraboyoglu95 eliftugbarikan Benim 2. Gebeliğim ikisinde de ilk 3 ay da çıkmaya başladı iç karnım küçükmüş çünkü ☺️ Seninde büyüktür ondan çıkmamıştır korkma 🥰
Minmin eliftugbarikan benim de 19 haftalık ama 17’de bir anda çıkmaya başladı şuan dışarıdan çok net belli oluyor 😂
gamzebngaa_dmr Zanaservan Alakasi yok benim karnım yoktu kızım zayıftı ama kardeşimin karnı kocamandı onun oğlu kilolu olduğu için maşallah 🧿 sezeryan olmak zorunda kaldı bebeğin gelişimini karın etkilemiyor yani 😊
Zanaservan gamzebngaa_dmr valla çok akrabalarımda gördüm karnı kocaman ama bebeği çok cılız o karın büyümesi demekki kişiden kişiye değişiyor mesela benim 10 haftalık şimdiden çıkmış ne yani şimdi benim ki kilolu mu
Ceylankaya35 Fatmapekesen hahahahha 🤣😅kader ortağı buldum bende az önce yazdım 12+5 bende 4 5 aylık gibi hamile gibi duruyorum oysaki bebiş ufak daha 🤦♀️🤦♀️
2cocukluana Kizimda 5.aydan belli oldu daha once goren hamile oldugumu anlamazdi ama ikincide 9.hafta bitiyor alt karnim belli pantolon giydigimde sıkıyor ikinci daha cabuk cikicak galiba
Hllaygun 6 haftalığım ve çok zayıfım. Kasıklarımda minik bi çıkıntı olmaya başladı . Acaba çok mu erken kilo almaya başladım 😬
2cocukluana Hllaygun kiloyla alakasi yok bence zayifmissiniz zaten ben 2.7 kilo verdim ama gene cikti gobek