Samsunluanne Kızlar yardımınız ihtiyacım var ekim başı dogumum bebegin hazırlıkları tamam ama ben uyguna güzel pijama takımı bulamıyorum alan varsa nerden nekadara aldınız yazabilirmisiniz ? Şimdiden teşekkürler
bebisimbenmmm Samsunluanne pijama_kralicesi var instagramda hem guzel markalar bence diğerlerine gore de çok uygun
Samsunluanne Serii İzmirdeyim çarşı pazara baktım en düşük 100 lira dediler birtek kemeraltı kaldı bakmadıgım nerde uyguna bulursam ordan alıcam nette olabilir çünkü sonrasında pek giyilmiyor
Serii Samsunluanne üçlü takımlar 100 lira genelde bende aldım ama normal gecelik şeklinde de aldım 50 60 tl sanırım sonrasında da giyebilirim
Kenanizm18 Samsunluanne ben dün kemeraltından aldım ama 4 lü set 300 tldi. Cankaya tarafından girin biraz daha uygunlarıda oluyor. Bide bostanlı pazarı, bornova pazarı felan oralarda da uyguna vardır
DenizUsta Ben lohusa pijaması almadım almıcamda normal altlı üstlü pijama almış annem yollamış kısa kollu 80 tl ye bende yurtdısındayım kendimde kısa elbise tarzı birşey aldım hastane icin tamam