YeldaKarakolcuKk 30+5 deyiz ve öğrendiğimizden beri Gökalp dedik göklerin yiğidi demek inşallah sağ Salim doğsunlar da adlarıyla seslenelim 🤲😊
munireglr Ayyyseeeeeee Ahlasi biz daha 5 ay öncesinde kararlaştırdık herkes karşı çıktı. duyulmamış diye ama ben çok sevmistim. sonrq kerem dedik ikisinin arasında kaldik ama kalbim ahlastan yana 😍
Glitter MacideBaltacGlbahar beeeeeeen de bulamadim ama sana gore daha fazla vaktim var 25. Haftadayim. Ben de Arapce kokenli istemiyorum kesinlikle
Annesininkuzusu0911 SelmaGl bende yavuz ismini vereceğim Allah nasip ederse bende çok seviyorum bekarlığımdan beri diyodum oğlum olursa yavuz koyacağım diye ☺️
Nergs199 Bizde alperen koyucaz Allah nasip kısmet ederse.anlamı hem din adamı mert yiğit bahadır demek
Demmo MacideBaltacGlbahar 37 hafta isim var ama yok çok kararsızım sanırım doğduktan sonra son dk koyulacak arel deniz istiyordum ama cook seçenek var aklım çok karışık
Edaa35 MacideBaltacGlbahar bende 30. Haftamdayim isim bulamadım eşim Miraç istiyordu onu kabul ettim artık
HasretEmre Babası erkek olursa göktürk diyor aslında göktürk noyan da olabilir cinsiyet netleşsin de bakalım 🙄 gökbörü diye çıldırıyordu zor vazgeçirdim göktürk daha iyi 😄😄
Aldoemr Tubidy erkekte duymuştum bende o yüzden söyledim 😁 güzel günleri olsun kızının oğlunuda sağlıkla al inşallah 🤗
Tubidy Aldoemr amin inşallah 😍 bende çok severek koymuştum kızıma peygamber efendimizin süt halasının adı diye koymuştuk 🙈 rabbim sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💕
deletedmom213 Barlas: kahraman savaşçı anlamında Bartu : eski Türk ismi. Varlık servet demek Oğlum olursa ikisinden birini koyacağım :)