Duygukubulay Kızlar 8+3 hamileyim akıntım olyo zaten hamileligimin başından beri dünaksam yogun sarı bi akıntım geldi korkmam gerekiymu sizinde basınıza geldimi
Mrvsmt2502 Duygukubulay hayatımın her döneminde akıntım vardı sarı azen yeilisi bazen beyaz. Gebelikle birlite arttı bende. Normalde yeşilimsi akıntıya enfeksiyon diyorlar ama bende enfeksiyon çıkmıyor. Yoğurt kesiği gibi olmadıkça koku kaşıntı vs yapmadıkça sorun yoktur canım
ozmus Duygukubulay koku, yanma yoksa sıkıntı yapmayın. Koku ve yanma oluyorsa enfeksiyon veya mantardır. Doktora gittiğinizde söyleyin. Akıntınız azalmış olsa bile kültür alsın bence yine de
Rumeysayenerkurt Duygukubulay mantar başlangıcı olabilir bendede ilk başlarda hep oluyordu ama zaten değişen hormonlar ve büyüyen rahimden dolayı artma oluyormuş. Kokmuyorsa sıkıntı yoktur belki ama yinede böyle şeylere dikkat etmek gerek sen yinede doktora git ve test yaptır. Bende hep vardı 36. Haftamdayım çoğaldı ve kokmaya başladı 3 günlük fitil verdi ve 1 kerede antibiyotik iğne yaptı.
Ranaaaaa0 Duygukubulay bende 33 haftalık hamileyim hamileliğin başından beri akintim var koku olur bazen ama kaç kere idrar verdim kan verdim hiç enfeksiyon çıkmadı doktora da söyledim bazi hamileliklerde oluyo canm ama sen doktora gittiğinde söyle
Mrvsmt2502 Anneoluyorummmm devamlı akıntım var normal hç enfeksyon çıkmadı normal insanda 1-8 birim arası normal benim 0 çıkıyor direk
Duygukubulay Mrvsmt2502 koku kaşıntı yok ilk defa basıma böyle bişey geldi Bukadar yoğun çok korktum teşekkür ederim ayrıca 😌
Eslem_1 Mrvsmt2502 bende sarı akıntı dışında bazen üşüttüğümde peynir kesiği gibi akıntı da geliyor ama ağrı yanma kaşınma yok o yüzden fitil toz kullanmadım 18. Haftadayım bir şey de olmadı acaba enfeksiyon olduğu nasıl anlaşılır ağrı sızı olmasa bile olur mu
Mrvsmt2502 Eslem_1 peynir kesiği gibi akıntı mantardan oluyor cabım fitilsiz geçmiyor maalesef. Enfeksiyonda alt karın ağrısı yapıyor genelde. İdrar tahlli yaptırmadan anlaşılmıyor pek ağrı sızı yanma olmadıkça
ozmus Eslem_1 koku, yanma, kaşıntı bunlara dikkat edin 1i bile varsa muhtemelen enfeksiyondur.bende de çok yoğun akıntı oldu özellikle ayakta kaldığımda çok oluyordu ama temiz çıktı
Eslem_1 Mrvsmt2502 ben de her zaman olmuyor işte mesela haftada 1-2 kez rastlıyorum peynir kesiği gibi olana öyle her gün her gün bıktıracak derecede olmuyor zaten olsa da fitil kullanmam sanırım fitil tamamen geçirmiyordur hamilelik sürecinde mantar oluyormuş zaten genelde
Mrvsmt2502 Anneoluyorummmm soruyu ben sormadim soran arkadaşa cevap verdim sizde direk enfeksyon dediğiniz için sizedeceap verdim öyle olmayabilir demek için
Mrvsmt2502 Eslem_1 ben 7 ayda 5 kere mantar oldm canım fitilsiz geçmiyor kaşıntı öldürüyor insanı. Sizin yoksa üşütmeden falan kaynaklanabilir ilerlememesi iyi 🥰
Eslem_1 Mrvsmt2502 ben soğuk bi ortama girersem ya da üşürsem koyu yeşil bi akıntı geliyor böyle hamurumsu gibi ifade edemedim ama o herhalde mantar oluyor değil mi 😀 yani o dönem oluyor bir süre olmuyor ara sıra oluyor bu zamana kadar bi sıkıntı olmadı kaşıntım da yok kaşıntı vajinal bölgede mi olur ? ama ilerleyen dönemde bebeğe etki eder mi doktora soracağım 🌸
Eslem_1 Mrvsmt2502 sizde yeşil olmasına rağmen enfeksiyon çıkmadı demişsiniz o zaman siz kaşıntıya dayanamadığınız için mi fitil kullandınız? Benim vajina bölgemde hiçbir kaşıntı olmadı içinde de bi kaşıntı sızı hissetmedim hiç sadece akıyor ara sıra 🌸
Duygukubulay ozmus onlar yok ama nasıl yogun su içemiyorum midemin bulantısana suan doktora geldim çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 🤲🏻
Eslem_1 ozmus koku yanma kaşıntı yok kaşıntı binde bir olmuştur ama rahatsız edecek derecede değil herkeste olduğu kadardır kaşınmamak mümkün değildir zaten o akıntılardan ama ciddi derecede bi kaşınma olmadı 🌸
Mrvsmt2502 Eslem_1 ona enfeksiyon diyorlar bendende geliyor anlayabiliyorum 😂 evet kaşıntı vajinada oluyor içi kaşınıyor resmen. Normal doğumda bebeğe geçebilme ihtimali varmış canım
Mrvsmt2502 Eslem_1 evet canım peynir kesiği gibi akıntım varken çok kaşıntım oluyordu o yüzden kullandım geçti şükür
Eslem_1 Rumeysayenerkurt fitil sonrası geçti mi tamamen? Son haftalarınızda da olduğunuz için pek sanmıyorum fitilin yüzde yüz etki edeceğini sarı akıntı bende de var olmaması enteresan sanırım çünkü hamilelikte normal gibi🙂🌸