Mochi aldım ve kullandım öyle aman aman hiçbir vasfı yok boşuna para vermeyin 100 küsür bir şey ona vereceğiniz parayla başka bir şey alın. Lansinohu oğlumun doğumundan sonra kullandım gittikçe çekim gücü azalan bir pompa çok tavsiye etmem. Ben bu doğumumdan sonra Diamond mama göğüs pompasını sadece internetteki yorumlara bakıp güvenerek aldım çevremde kimsede yoktu çünkü. Bi cesaret aldım ve 3 aydır kullanıyorum çok çok memnunum. 256’ya almıştım şimdi sanırım 300 küsürlü bir şey fiyatı. İlk doğumdan sonra Lansinoh ve Avent kullandım onlarla kıyasladığımda fazlası var eksiği yok. Size tavsiyem büyük paralar verip pişman olacağınıza aynı işlevi fazlasıyla gören bu markaya bi şans vermeniz. Bu arada mochi pompa değil. Vakumlamayla göğüse yapışıyor ve akan sütü topluyor. Ben bir yandan sağarken diğer göğsüme onu takıyordum sadece akan sütü topluyordu dolu göğsümü hiç boşaltmadı. Akan süt de en fazla 15 20 cc arası oluyordu. Bende yorumlara güvenerek aldım ama tavsiye edilen kadar vaat sunmuyor.