eusl ayseruzgarasya alerji doktorum ilk 3 aydan sonra öksürük şurubu astım ilacı nefes açıcı ve burun spreyi yazdı fakat benim içime sinmediği için kullanmıyorum. Doğumum yaklaştı burun spreyini kullanmaya başladım çünkü dikişlerim aşırı öksürük ve hapşırık tam atabilir
ayseruzgarasya eusl evet bır de o yönü var işte acaba kullansam bir zararı olut mu bebegıme dıye o kdr tereddut edıyorsun ki zor bir durum cıdden umarım spreyle hafifletirsiniz cok kötü bir sey öksürük allahım bir an önce sıfamızı versın ınsallah 😔🤲
ayseruzgarasya Yeniannebirkiz tesekkur ederim cnm bende alayım bugun ınsallah fayda gorurum bıktım artık gercekten 😔sanada gecmıs olsun knsallah bi daha tekrarlamaz 🤲
esn46kyy eusl evet bende de 5 yıldır mevsimsel alerjik rinit var bahar aylarında mahfoluyorum bakalım bu baharı ilaçsız nasıl geçirecem 🥺
eusl esn46kyy Ben baharda nasip olursa doğurmuş olacağım emzirme döneminde mecburen kullanacağım baharda artık yapacak bir şey yok mümkün değil bebekle perişan olacağım bahar geliyor diye korkuyorum şuan
BusraAltin ayseruzgarasya ben dayanamadim doktoruma yazdim surup onerdi. Bence sende doktora yaz hic caylar ballar ile ugrasma bende ise yaramadi cunku :( Gecmis olsun
ayseruzgarasya BusraAltin aynen cnm vala bende de işe yaramıyor bugun randevum var artık ne gerekıyorsa versin içim dısıma çıkacak öksütmekten uykusuzluktan artık dengemi bulamıyorum 😔hangi surubu onerdi bitkisel surup mu yoksa normal öksürük surubu mu cnm