Unlukacar Kubranur11 canım çoğunlukla 7. Haftadan önce duyulmuyor benim ki biraz şansa oldu ondan dolayıdır
Kubranur11 Unlukacar bizde 14 subata aldık inşallah duyarız o günn 🤲🤲🙏 ultrasona gore kucuk gibi duruyor 5 haftalık gbi çikti sanırım bizimki 🙂
Unlukacar Kubranur11 hadi inşallah canım genelde 2 hafta önden 2 hafta geriden gelmesi normal canım önemli olan daha geriden gelmemesi
Kubranur11 Unlukacar son adet baslangicim 22 aralikti . Bakalim saglikli sihhatli olsunda gec duyalım sıkıntı değil 🙂
Kubranur11 Unlukacar evettt 🙂🙂ulrrason fotosu yuklemek istiyorum ikiz gebelik fbi 2 tane hafta var anlayamadım naisl yukleyebilirimm buraya .. birde sizin orneginiz varmi bakabilir miyim ?
Unlukacar Kubranur11 senin gebeliğin ikiz mi canım 🥰😍🧿 Google hızlı resim yükle yaz orada yükleme yaptığın yeri kopyalayıp buraya yapıştırıyorsun canım
Kubranur11 Unlukacar yok degil geralde ikizz .beb kenarda iki tane haftalik yazinca ikiz zannettm ama buraya yukledim herkes demis herkeste yaziyo ikiz degil yazmis ama bilmiyrm 🙂🙂
Unlukacar Kubranur11 hımmm ben hiç anlamıyorum canım genelde kan değerinden ve keseden doktor söylerdi