Hosgeldinbebek Semadeniz aynı durum bende de var 35 haftalık olduk. Çok güzel uyuyorum ama 3 - 4 gibi uyanıyorum uyuyamıyorum tekrar
cdemirbas Ben de aynı durumdan şikayetçiyim :( insanın psikolojisi bozuluyor tüm gece dön dur yatakta
cdemirbas Semadeniz aslında benim de doğum stresim yok kafama takmıyorum, fiziksel olarak da çok ağırlaşmadım rahat yatabiliyorum ama uyku maalesef saat 2 oldu mu yok oluyo bi anda
Semadeniz cdemirbas aynı benim gibisin fiziksel olarak ağrım vs yok. Hiç düşünmüyorum doğumu falan. Ama garip şekilde böyleyim. Doğum belirtisinin farklı versiyonumu?
cdemirbas Semadeniz valla umarım öyledir daha ne kadar uykusuz kalıcaz bilmem :) bazıları da vücut kendini gece uykusuz kalmaya bebeğe hazırlıyor diyor bi yandan da bebek doğmadan bol bol uyuyun diyorlar bu ne yaman çelişki :)
Semadeniz Hosgeldinbebek umarım biter kısa zamanda bu durumunuz daha sizin bizden fazla doğumunuza gün var 😀
cdemirbas Semadeniz dün öğlen 11 gibi suyum geldi sızıntı durmayınca hafiften de sancı başlayınca doktorla konuşup hastaneye gittim. 5 cm açıklığım vardı ama bebeğin kalp atışları düşüyordu spinal sezaryen ile doğum yaptım. Şimdi hastanedeyiz