Sinemmmmm58 Hanimlar arkadasim 29 haftalik dogum yapti ve sut sagma makinesi bulmasini istemisler nerden nasil temin edebiliriz bilen yazsin lutfennn
sansli_anne Sinemmmmm58 eczanelere medkalcilere sorsun ama manüel almasin elektrikli alsın çok zorlanır ayrica internette de bulabilir
Busraaaaaaaaaaa12 Sinemmmmm58 kiralama ebebekten al daha iyi hemde senin oluyor ben kiralama için aylık 300 dedi baby me kendi markasına 330 verdim mükemmel cekiyor
sansli_anne Sinemmmmm58 rica ederim şuan arkadaşın hastanedeyse emzirme süt sağma odaları oluyo pompayı da beslenme hemşiresi veriyor onunla alakalı bişey dememişler mi ?
Sinemmmmm58 Dilaraa_16 suan onu bekleyecek vakti yok malesef canim 29 haftalik erken dogum yapti hemen gidip alabilecegimiz bi sekilde ariyoruz
Sinemmmmm58 sansli_anne yokmus canim hicbisey dememisler sadece sut sagma pompasi al demisler esi gitmis manuel almis onunla olmayinca bu sefer ablasi gitmis elektrikli almis da halletmisler cok sukur
sansli_anne Sinemmmmm58 ya öyle saçmalık mı olur Allah aşkına insan gibi bilgilendirme yapılması gerekiyor zaten acısı var kızın benim de çocuğum yoğun bakım da erken doğdu 28 haftalık ama kaldığım süre boyunca ordan pompa verildi makinalar vardı özel odaya geçiyordum
Sinemmmmm58 sansli_anne malesef canim hicbi bilgi vermemisler bide sezeryan olmustu ilk dogumu ama buna ragmen normal yaptirmislar ve cocugu 2 yasina girecek daha
Mihriballim Sinemmmmm58 normal doğumda sıkıntı olmaz ssvd yapan kadınlar var aksine sütünün daha hızlı gelmesine yardımcı da olur normal doğum
Sinemmmmm58 Mihriballim 1.5 sene oldu daha ama sezeryanina ve cok skintili gecmis dogumu sezeryanda yer kalmadigi icin mecbur normal yaptirmislar