EylulAl Ben 32 haftalık oldum bebeğimin bacakları kapalı doktorlar kız gibi kıza benziyor diyo ama yinede emin olup hazırlık yapamıyorum
EylulAl minnakannesi1 ilk bebeğim zaten fark etmiyor kız veya erkek olması ama isimli hastane çıkışı takım almak istiyorum kız ismine birde erkek olursa😄😄
Gamzeee__ EylulAl hayırlısı sağlıklısı olsun insaAllah 💐🌸banada basta kiz dediler 16 net erkek dedi doğum yaptim 2 aylik oglum var
Almla Benimde kız özelde kız oldıgu bariz belli devlette benziyo deyip duruyo kapalı bacağı sürekli 😂😂
Slnozclk Bacağının sürekli kapalı olması kız olması demek değildir genelde herkes kız o zaman der yanılmayın lütfen öncelikle sağlıklı olsun inşallah en kısa zamanda öğrenirsiniz bende 24. Haftamda oğlum olacağını öğrendim bacakları hep kapalıydı 🐣🥰
EylulAl Slnozclk benim 32 hafta oldu hala bacakları kapalı doktorlar kıza benziyor diyorlar hala kessin değil yani
Almla EylulAl bn 65 TL ye muayene oldum sigorta karşılıyor Burada da pahalı ama uygun bir hastane var 😁😁😁😁 bnde diğer kontrollere devlete üniversite hastanesine gidiyorum