Vusalmom Kizlar hicc korkmayin 36+5 sezeryan oldum bugun 14:44 de kilosu 2 .700 denmisdi 3 kilo 200 dogdu cok sukur agri o kadar olmadi olursa igne yapilicak korkucak bisey yox anestezi umumi aldim ben hic anlamadim bile konusa konusa gitmisim oglumda iyi herseyi masallah henuz gormedim oglumu insallah yarin gorurum yarin yurutucekler insallah saat 03: 30 hala uykum yok heyecanliyim
Esras88 Vusalmom yaaa ne güzel hayırlı uğurlu olsun 🥰🥰🥰neden bu haftada aldılar açılma sancı vs bir durum mu oldu bende az erken alınsın istiyorum da🙈🙈🙈
Deletedmom_33 Vusalmom Allah analı babalı büyütsün. Bende 36+5′im doktorum 38+2-3 ü bekleyelim sezeryan için en erken diyor🙄 Biran önce doğsa diyorum bende 3 gün önce 3541 Gr idi zaten 😬
Esras88 Deletedmom_33 ayy aynısını diyor banada doktorum ben 37 de falan alsın istiyorum 38+3 den önce almam diyor
Deletedmom_33 Esras88 Hayırlısı artık benimde 38+2 cumartesi günü pazar çıkış vermezlerse 38+4′e kalacak ☺️
Nazli7 Bende 37+0 oldum. Gebelik zehirlenmesi çıktı malesef perşembe günü acil sezaryen olucam. Siz spinal mi oldunuz birde çok korkuyorum ağrılardan, dayanılmayacak gibi mi oluyor birde hemen sütünüz geldi mi