Son_Almila Esras88 İnternet ortamından da görebiliyor muyuz bilmediğim için soruyorm k bakmayın ilk gebeliğim. Bir de her gün farklı üründe mi indirim oluyır yoksa genel olarak her şey de indirim var mı
Beybisininannesi Son_Almila hergün farklı katagoride olcakmış. Ben gecen böyle bi kampanya haftasında ne lazımsa topladım Bence durumunuz müsaitse listenizi çıkarın değerlendirin
Esras88 Son_Almila evet canım uygulamayı indir her gün farklı üründe indirim oluyor 28 ine kadar her gün koyarlar zaten uygulamada en başta oluyor neyde indirim olduğu mağazadanda bakabilirsin internet üzerinden de
Son_Almila Beybisininannesi mart da doğum oyun halım ve depend eksik onları alayım diyorum oyun halıları da tuzlu geldi biraz. Bir de en fazla 2 tulum bakayım dedim. Her şey çok uçuk
Beybisininannesi Son_Almila takip et onları mutlaka birgün onlara indirim gelir. Ama geldiği gün gidip almalısın işte Dependın paketını ben 30tlye aldım o hafta içinde
Barlas_mom Madonna Şubat ayı sonunda bitiyor ama hergün farklı ürünler de indirim oluyor. Yayınlanmış sitesinde hangi gün hangi marka ürünler indirimde diye bakabilirsiniz 🙏🏼😌
Son_Almila Barlas_mom ya göremedim hangi gün hangi marka diye 28 gün boyunca hangi gün hangi ürün vs indirimde diye yayınlanmş mı
Barlas_mom Son_Almila Sitesinde yazıyor canım gün gün hangi kategori hangi markalarda hangi ürünler de indirim olacağı yazıyor %28 indirim olacakmış