Melekk12 NeseA canım cok sevindim sonunda öğrendin sağlıkla gelsin yavrun inşallah foto var mı bi baksak bizimkilerle eleştirelim
NeseA Melekk12 amin canım Allah razı olsun sen bana kız demistin yinede ilgilendin çok sağol 😘😘ben burdan foto paylaşamıyorum vallah
SerraveAnnesii NeseA 🤭🤭 hadi hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Melekk12 NeseA aynen sana kız demiştim ben ama sen erkek hissediyordun doğru da hissetmissin maşallah kac haftalıksın canım. Instagram dan atabilirsin
NeseA Melekk12 19+1 haftalık oldum canım evet ben gebe kaldığım günden beri erkek hissediyorum:) Melek vallah 3 defa ultrasyona girdim ama foto vermediler bende istemeyi unuttum
NeseA Melekk12 evet canım önce devlete gittim ordan ayrıntıya gönderdi Aydın kadın doğuma orda yine normal ultrasyona girdim doktor erkek dedi sonra ayrıntıya gönderdi onada girdim erkek dedi
NeseA Melekk12 yok hiç tahmin etmedi devlette suriyeli doktor var o kimseye cinsiyeti söylemiyor bu gün bile söylemedi Gej doktor ayrıntıya git orda öğrenirsin dedi🙄
Melekk12 NeseA hahahahaah anladim canim neyse maşallah yine öğrendin kimisi ayrıntıda bile ogrenemiyor 🤣🤣
Dogalanne Hayırlı evlat olsun sağlıkla kavuşun.Benimde 1 kızım iki oğlum vardı.Bu bebişle eşitlendiler inşaallah yeni öğrendim 😊
NeseA Dogalanne seninde hayırlı olsun canım Rabbim hepsine hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah 🤲🏻😘😘