soybeansmom Selamlar. Hamileyken ve emzirme döneminde de malum her şeyi kullanamıyoruz içeriklere dikkat etmek gerekiyor. Sizin kullanıp memnun kaldığınız diş macunu ve şampuan önerilerinizi bekliyorum 💜
Oznurkk soybeansmom eskiden neyi kullanıyorsam devam. Bu kadar incelemeyin sakınan göze çöp batar. Sizin kullandığınız diş macunundan şampuandan bebeğin etkilenmesi gibi bir şey söz konusu olmaz merak etmeyin 🙂
yas37 soybeansmom Gratislerde satılan splat markanın organik diş macununu kullanmaya başladım. Şampuan da uzun zamandır kullanmıyorum zeytinyağlı sabun🤗👍🏻
Gozzy soybeansmom hamile olduğumu öğrendimdwn beri diş macunu splat kullanıyorum. Şampuanım, deodorantım ve duş jelim siveno. İkisinden de memnunum.
SerraveAnnesii Diş macunum paradontax, şampuan gliss kullanıyorum. Hamilelikten önce de aynısını kullanıyordum 😀
Dmllale Hamilelikte paradontax iyi diyorlar diş eti kanamaları vs. için bende macunum bitince alıp kullanıcam. Şampuan dalin kullandım ilk 3 ay saçlarımı mahfetti sonra her zaman kullandığım head shoulders kullanmaya başladım😁
hilalaks Tamamen organik icerikli Love,Beauty&Planet diye bir marka var. Ben onun dis macununu kullaniyorum fiyati da uygun. Trendyol ve hepsiburada satiliyor tavsiye ederim dogal ve vegan olmasi onemliydi benim icin