Ryhnmhmtuna esra13_1 ahaha 😂 benm kız da karnımı açıp çıkacak sanıyorum bazen uzuvları elime geliyo uykuda uyanıkken hep hareketli çok şükür sanırım uyumuyo diyorum ben de doğunca da uyumazsa yandım valla bi de oğlum var 23 aylık canımı okurlar 😁
CerenArslan1 Bernako Sağ salim bitiririz inşallah dualarım herkese Rabbım sağlıkla ve kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤲
SumsavMah Canselyaren bende pazartesi günü gidicem inşallah benim gibegimde çok oynuyor sende de öyle mi
Gmzeucr Rjn21 benimde 33+4 haftalığım ama doktor tahmini doğum tarihi 12 mart dedi sizinki biraz geç geldi sanki bana bu tahmini doğumları neye göre hesaplıyolar acaba
Canselyaren Gmzeucr seninki erken yani cnm erken bn 34 haftalık oldum 16 Mart dedi sezeryan icinmi verdi o günü acaba
Merhabayenianne CerenArslan1 Llah razı olsun valla yapıyorum ama çok ağırlaştım eşimle bugün evi alt üst etrik temizledil biran evvel kurtulmak isriyorum
Gmzeucr gozdehazal yo normal doğum yani ben 16 haftamda özele gitmiştim hani zaten devletteki doktorumla hiç böyle bişi demedi bile ama özeldeki doktor tahmini foğum tarihi 12 mart dedi snra 21 haftamdada gttgmde 12 mart söyledi hesapladığımda tam 39+1 haftalık oluyorum o tarihte o yüzden bende hep merak etmiştirim yani neye göre tahmini doğum tarihi diyolar die aslında düşününce 9 ay 10 gün normal şartlarda doğum süreci 38 haftalıkken 9 ay oluyoruz 10 günde eklenince doktorun dediği tarihe denk geliyo ama sizinkini görünce merak ettm bende
Yasecer CerenArslan1 sırt,bel ağrısı nefes darlığı,burun tıkanıklığı,mide yanması bide kızım arada mideme vuruyor pat pat bide kızlar bazen ayağa kalkınca böyle vajinama sancı giriyor bıçak saplanır gibi üstüne basamıyorum nedendir acaba 32. Haftadayım
CerenArslan1 Yasecer o arada sırada bende de oluyor çok değil ama bilmiyorum ki bir doktora sorarsın istersen