by_aytac Detaylıda cinsiyet yanılma payı var mı? 12, 16 hafta ultrasonda erkek denildi. 18 haftada kız denildi detaylıda. Yanılanlar var mı detaylıda?
Halime0638 by_aytac nst demek istediniz sanırım ama nst bebegin kalp atışı ve sizin sancinizi ölçmek icin gittiginiz yere deniliyor sanirim karistirdiniz
Halime0638 by_aytac detaylı ultrason da yanılma payı yok denecek kadar az ve genelde 21.haftada yapılıyor detaylı ultrason dışında yapılan yorumlar da degisme ihtimali var
by_aytac Halime0638 anladım ben 18 de yaptırdım doktor olur yapmak dedi ama ben erkek hissediyorum kocam da öyle 12 ve 16 haftada erkek denildi. Anlamıyorum yani inanayımmı kızım olucağına yoksa yokmu birşeyler almak istiyorum alamıyorum
Halime0638 by_aytac valla canim benim doktorum 4.ayini bekle demişti 16 haftada bana kiz dedi 21 de detaylıya girdim oda kız demişti bir dahaki gittiğin de doktora sor cinsiyeti oda kiz derse kızdır muhtemelen yani 18 detaylı icin erken geldi bana bilemedim baska yorum yapanda cikar elbet onları da oku ona göre düşün ✨