Deletedmom_1 snhstn pusetli şekilde binersem uçağa her türlü bir koltuk parası daha ödüyorum yani. Arabayla birlikte pusetide veremiyormuyum uçak girişine
snhstn Deletedmom_1 benimki joie marka direk çıkarmadan arabaya monte ediliyor ve öyle de kapanıyor ben o konuda skıntı yaşamadım canım. Ve evet uçağa yanımda olucak dersen almak zorundasın bilet
Deletedmom_1 Zenkarnec puset katlanmıyorya onu yanıma almak zorundayım sanırım oda ekstra koltuk ücreti olmuş oluyor
Zenkarnec Deletedmom_1 hayır hayır travelde iki ye ayırıp katlıyosunuz derken onu kastettim onuda veriyosunuz ki zaten belli bi yaşa kadar istesenizde koltuk vermiyorlar cocuga belli bi ücret almalarında ragmen yani ben parasını fazla veriyim ama koltuk alıyım cocuga durumu olmuyor
Deletedmom_1 Elfs aa çok güzelmiş aklımda bulunsun buda katlanıncada çok büyük durmuyor teşekkür ederim 😍
Elfs Deletedmom_1 rica ederim 🙏 ben çok araştırdım evet katlanınca da az yer kaplıyor ve hafif. İnşallah içinize sinen bir şey bulursunuz…
ozlmozl Joie muze lx bende bunu aldım hem travel gibi hem kabin tipi ileride pusetle işim bitince kabin tipi olarak devam edebilicem rahatça açılıp kapanabiliyor e bebeklerde var şuan tavsiye ederim