Gzmlerce 36 haftalığiz kızımla 28.haftada yıkadım.utuledim eşyalarını, ben baby me araştırdım granül sabun, sivu deterjan ve yumuşatıcı aldım 20.haftada her sehi hazırdı 28 de yikadim.utuledim hatta banyo yıkama ürünleri de baby me aldım.hassas ürün, dalin ve üni baby hiç düşünmedim, 29 da da çantamızı hazırladık 30 da temizlik ile.kapanis yaptık şimdi 36 haftalığiz 😊 babyme de uygun fiyatli bir urun ben çok memnun kaldım, epey araştırmıştım, mesela bebek bezi de prima slepy değil de baby turco aldık, mesela.deterjanda kararsız iseniz deneme boy alıp deneyebilirsiniz sonrasında memmun kalırsanız devam edersiniz, ben baby me büyük boy aldım deneme boy da vardı almadım , e bebek evimin yanında mesela baby me kendi ürünü sormuştum şikayet ile gelen olmamış dalin ve üni baby de goz yakma şikayeti ile gelen olmuş söylemişti, tabik8 her bebek aynı değil kimine iyi gelen kimine gelmeyebilir , ben baby me merak ettiğim.icin yöneldim ve aldım , birde muhendisoglu sayfası öneriyorlar orada da baby me öneriyordu ben o siteye çok bakmadım genel bir araştırma yaptım ve öyle aldım smdi herkes dalın ve üni baby kullanıyor olabilir ama ben dalin ve üni baby hiç düşünmedim tercih etmedim, aynı bebek bezinde prima ve slepy düşünmediğim gnu onda da baby turco aldık