MucizeAnne_ Sezeryan olacağım genel istigcem birinci hamileligimde de genel istedim ikinci hamileliğimde genel istiycegim dualarınızı eksik etmeyin olur mu 🤲hem korku hem heyecen hem stres hem yigiti düşünüyorum Allah’ım inşallah yardim eder…🤥♥️
Sakileyt MucizeAnne_ Bende Çarşamba olucam sizi çok iyi anlıyorum benimde oğlum var kaygı stres heyecan duygular karışık bende genel anestezi olucam
Mylove MucizeAnne_ İnşallahhh sağlıklı sıhhatli alırsın miniği kucağına kavuşursunuz yavrunla 😍😍😍😍 bebek kucağa falan alışır deme öp kokla bırakma kucağından sımsıkı sarıl anı yaşa 🧿🧿🧿
Sena34676 MucizeAnne_ Anladım sağlıcakla gelsin inşallah sezeryana nasıl karar.veriyorlar benim de ilk gebeliğim 37 de kontrolüm var ama merak ediyorum günü neye göre.veriyor
MucizeAnne_ Sena34676 benim ilk gebeligimde dermoid kistim vardı hem onu hem bebeği alırız demişlerdi o yüzden oldu
Ece2834 Sen isteyince ızin veriyor mu dokdor sezaryan istiyorum diyince izin verir mi bende normel den çok korkuyorum
MucizeAnne_ Ece2834 ben istedim kuzum ben sezeryan olmak istiyorum dedim mecbursezeryan olacaksın zaten demişti
Aysee_35 Ece2834 verir özelse neden vermesin. Bende korkuyorum hatta acı eşiğim düşük sezeryan istiyorum dedim tamam madem konuşuruz haftaya dedi. Cuma gidicem gün verecek.
Sakileyt MucizeAnne_ benimde yarın sabah 8 de hastanede olucaz inşallah kolay ve iyi geçer dua edicem ikimizede