Minikkuzuveannesi Pinarinayseni bende pruluton iğne kullanıyorum hiç merak etmedim doktorunuza sorarsanız açıklar diye düşünüyorum
nisaninannesi2 Pinarinayseni Proluton depo iğne yani dozu daha yüksek bir anda veriyor hormonu 1 hafta gidiyor.
gldn065807 Pinarinayseni ıkiside dusuk önleyici iğne ben ikisinide kullandım bazı doktorlar pruloton bazisi progestan veriyo
Msl_ege Pinarinayseni ben 2 gün önce sordum ikisi de aynıymış . hem içerik olarak hem de acı olarak 😂
Pinarinayseni Minikkuzuveannesi ben protestan igne oluyorum beş gunde bir. Merak ettim proluton ile fark Çar evet 18subatta kontrolüm insallah sorucam
Pinarinayseni nisaninannesi2 Protestan da demek öyle mantiken o da 5gun gidiyor ya ama olsun sorcam doktora
beren1901 Pinarinayseni bende kullandım ikisinide.ilk 3 ay progestan iğne kullandım 1 gün arayla.daha sonrasında proluton iğneyle devam ettim haftada 1 gün olarak.proluton iğnenin dozu daha yüksek ve daha etkiliymiş öyle demişti doktor
Asel2520 Pinarinayseni ikiside düşük önleyici ama proluton daha ağır ben 5 günde bir progestan vuruluyorum
Pinarinayseni Asel2520 evet ertesi güne kadar topalliyorum resmen. İlk başlarda hemşirenin eli ağır sandım ama değilmiş fena yakıyor sisiyo galiba biraz da bana öyle geldi.