GamzeYigit Kızlar bugün 17+6 oldum arada bi nefes darlığı cekiyordum ama bugün ki kadar böyle bir darlık yaşamadım . Duşa girmiştim ve duşakabinin içinde bile nefes alamadım hemen çıktım kapalı ortamda duramıyorum sanki böyle boğuyorlarmıs gibi oluyorum . Bu durumu yaşayan var mı ?
byzibo GamzeYigit bended aynı oluyordu, duş alırken kabinin kapaklarini açık bırakarak alıyordum, hamile kalmadan önce kaynar suyla duş alırdım şimdi soguga yakın anca çünkü daraliyorum 😣
Glcn000 GamzeYigit bende yaşadım yaşıyrm aynısını.herkes normal olduğunu söylüyor.asansörde duşta bazen öylesine otururken bile oluyor.nefes alamayınca panikliyrm snrasında aglamaya başlıyrm.bende burdaki arkadaşlarla paylaşmıştım.çoğu hamile yaşıyormuş aynı şeyleri🤔
Semaomer GamzeYigit bendede var canım 34+5 haftaligim nefes alamiyorum bazen nefesim daralıyor bir is yaparken nefes nefese kaliyorum
GamzeYigit byzibo normalde buz gibi suyla duş alamam hafifi soğuk olur ama bugün buz gibi suyun Altında duş aldım oda zor dayandım hemen çıktım duştan nefesim kesiliyor diye
Ayyyseeeeeee 31+5 haftadayız bizde 2 haftadır bende de nefes darlığı başladı boğulacak gibi oluyorum önceleri bu kadar değildi iyice arttı gece 10 defa kalkıyorum nerdeyse doktor hormonlardandır normal dedi ama bende korkuyorum
Papatyamoms Bende de oldu sonra geçti herhalde o haftalarda yavaş yavaş karin büyüdüğü için ilk alışma süreci oluyo
byzibo GamzeYigit çokta soğuk alıp hasta etme kendini hasta oluncada kötü oluyor ben tecrübe ettim sen yaşama 😊😁
Ayyyseeeeeee GamzeYigit normal dedi doktor son 2 ayımız kaldı nasıl geçecek diye kara kara düşünüyorum şuan bile boğulacak gibiyim ay ne zormuş ana olmak 😂
Evremada Bende yasiyorum uyurken kalkip bogulacak gibi oluyrm eaimi uyandirip disari ciktik balkonda yattik.panik atak gibi oldum dar kapali alanlara gelemiyorum 22 haftaligiz
esmaozan baştaki haftalarda bi başlyor nefes darligi ara ara geliyor sonrasi ilerleyen haftalarda artiyor ve hic nefes alamiyorsunuz ben masallah oflu hocalar gbi of of geziyorum nefes gelmiyor 29 haftaligim daha erken haftalar bence şuan balayınizın tadini cikarin kizlar 😉😊
Pelomm Banyoyu evde tekken yapmayın, eşiniz hatta ara ara kontrol etsin. Gebelikte ani tansiyon düşmesi olup baygınlık hissi geliyor. Hatta oturarak banyo yapın, ben ayakta yapıyorum maalesef ama kapıları açık bırakıyorum bide su ılık olcak soğuk yada sıcak değil.
Muhasebeci 27+4 teyiz bizde gece nefesim daralıyor uyuyamıyorum 3 yastıkla kafamda 1 yastık bacak arasında o şekilde yatıyorum gece boyu 10 kere kalkıyorum nefesin daralıyor gibi oluyorda 😔😔😔
Muhasebeci Semaomer byzibo akşama kadar klimanın karşısındayım sadece geceleri normal ortamda yatıyorum o sebeple gündüz sıkıntım yok olan gece oluyor ...