Linakent Elmaliturtaballilokma 2 saatte en az 10 hareket hissetmeniz gerek diye biliyorum siz yine de bir araştırın isterseniz 🙏
Elmaliturtaballilokma Linakent O kadar hareket etmiyor sabahı bekliyorum ilk iş hastaneye gitmek olacak
Linakent Elmaliturtaballilokma bence sabahı beklemeyin işin sonunda pişman olmakta var siz 112yi arayın gerekli olan ne ise yapılsın Allah korusun hep size hem bebeğinize birşey olmasın
mrvevcil Elmaliturtaballilokma 112 yi arayıp gittiğiniz zaman servise zorunlu yatışınız yapılıyor kendi imkanlarınızla gitmeniz daha iyi
Elmaliturtaballilokma Linakent Evdede bir oğlum var o yüzden beklemek zorunda kaldım birine bırakabilmek için. Çok teşekkür ederim bu arada 🙏🏻
Payan Elmaliturtaballilokma filyasyon ekipleri artık yetişemiyor bence herkes korona,içiniz rahat olsun
Dhjdjdidi Rabis277 covitin kaçıncı gunundesiniz hastanede ilaç fln veriyorlar mı size bende covitim agirlasirsam yatış yapılacak 😔
Rabis277 Dhjdjdidi Benim 20 gündür bitmedi bı türlü hastanede hergun kan alınıyor bakılıyor bebeğe kan sulandırıcı iğne yapiyolar bana da
Elmaliturtaballilokma Linakent Hastaneye gittim sancım çıktı meğer doğumum başlamış. Kağıt imzalayıp kendi doktoruma yazdım yarın sezaryen doğum yapacağım Allah nasip ederse
Linakent Elmaliturtaballilokma ayy çok sevindim iyi olmanıza Allah kavuştursun sağlıkla gelir inşallah canım 🥲🥳