poyrazinannesi1 29 haftalık gebeyim kızlar, çok dikkat etmeme iki aşı olmama rağmen pozitif çıktım. Hiç halim yok, ateşim var, başım çatlıyor. Neler tavsiye edersiniz? 😢🙏🏼
Rabia344 poyrazinannesi1 Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Yeni covidi atlatmış biri olarak. Bol su içmeni tavsiye ederim içine limon sık biraz. Günde ½ litre içebilirsen ¾ günde içinde atlatırsın hemencik. Birde eğer doktorunun da onayı var ise nane limon içebilirsin. Bol sıvı tüket ve meyve ye. Ha birde sarımsak ev yoğurdu ye. Allah’ın izniyle erken atlatırsın. Tekrardan geçmiş olsun🙏🏼💕
Edizbeyinannesi Rabia344 nane limon için doktor onayı mı gerekiyor. Bende yeni atlattım da sormadan içtim valla sürekli
Rabia344 Edizbeyinannesi Yani eskiler hep için derler bir şey olmaz derler ama günümüzdeki hamilelikler o kadar tehlikeli olmaya başladı ki o yüzden ben sordum doktoruma ıhlamur ve nane limon içebilirsin dedi. Size bir şey olmadıysa şimdiye kadar olmaz daha yinede sorun mutlaka ne olursa olsun bilmek öğrenmek gerekir. Günde kaç bardak içtiniz aşırıya kaçıldı mı ?
Glshnlvr Öncelikle geçmiş olsun. Doktorunuzla mutlaka iletişime geçin. Birçok doktor kan sulandırıcı iğne başlatıyor. C vitamininden zengin beslenin, bol sıvı tüketin. Öğün atlamamaya çalışın. İnşallah en yakın zamanda iyileşirsiniz. Doktorum ağrım olursa parol içebileceğimi söylemişti. Ama siz mutlaka doktorunuzun tavsiyelerine uyun derim.
Edizbeyinannesi Rabia344 günde 3 bardak falan içtim bir iki gün başka içmedim 1,5 gün ağır atlattım ben sonra rahatladım zaten Birde limonlu su içmiştim bogazım yumuşasın diye
Rabia344 Edizbeyinannesi Günde 3 bardak mı ? Valla bana sadece 1 bardak içebilirsin dedi doktorum. Sıkıntı olmamış Allahtan sizde. Çok geçmiş olsun atlatmışsınız önemli olan bu🙏🏼🌸
Edizbeyinannesi Rabia344 vallahi bende ilk kez duyuyorum bu şekilde sınırlı içildiğini. Çok şükür 🙏🏻 Sizede çok geçmiş olsun. Bi daha hiç uğramasın bize