Snglhfs Merhaba! Bayanlar gecen adetıme 3 4 gün kala kan testi yaptırdım referans ve değer 6,7 yazıyodu doktorda fazla ilgilenmedi açıkcası haftaya gel biadaha yapalım dedı anlayanınız varmı bu sonucu
ezgi0901 Snglhfs 5 üstü hamilelik sayılıyor ama allah korusun kimyasal gebelik vs olmadığının anlaşılması için adetinin gecikmesi gerekiyor. Adetin 1-2 gün geçince tekrar tahlil yaptır umarım istediğin sonuç olur
Happymami Snglhfs bende 6.7 ile öğrendim canım şuan 9.haftaya gireceğiz inşallah hergün artıyor sakın üzülme 🌸
Afifeelif Snglhfs T üstü gebelik.. ama sağlıklı gebelikte 2 gün 2 katına çıkması lazım değerin.. sağlıkla gelsin bebegin inşallah
Kadriye_hamza Canim ben reglime 12 gun kala test yaptirdim 1.0 cikmisti. Sonra regli gunumde belirti olmadigu icin yaptirdim 197 cikti. Bu sonucda bile doktor hamilelik olamayabilir die gecistirdi. Sukur Allahima bugun keseyi görduk
EdSusam Kadriye_hamza uf bazı doktorlar böyle oluyor ilk gebeliğimde doktor dedi kese yok kimyasal olabilir akşamında hemen baska doktora gittim o heyecanla gözünüz Aydın hamilesiniz dedi tekrar gelin bakalım kesenize demişti.şimdiye ikinciye testim pozitif betam düşük olduğu için aynı şeyleri duymamak için bekliyorum doktora gitmeyi