NurvelAsl Kızlar 5aylık hamileyim bi oğlum olucak ama herkez diyo karnın çök kuçuk 5ay oldu belli bile değil bazılarıda diye bende boyleydim 6aydan itibaren karnım çıktı falan... sizde nasıldı?
Pirayeee NurvelAsl benim 5. Ayım bitmek üzere karnım hafif çıkmış. Ona bakma sen. Bebeğin durumu iyiyse takma gerisini
deletedmom6295 NurvelAsl 20. haftadayım gazım varken normal hamile rahat günlerde eh işte minnak göbek 😀 berdiğim 2 kiloyu sayarsak toplamda 2 kilo 200 gram falan aldım
Ahsenn NurvelAsl canım benimde öyleydi. Hatta kayınvalidem köyden geldi benim göbeğim senden büyük diyordu. 30 haftadan sonra birden belli olmaya başladı. Şuan gayet belli halde ☺️
Busraaa0 İç karnı geniş insanlarda 6.ayda çıkıyo çok dert etmeyin keyfini cıkartın karnınız büyüdüğünde çok yoruluyor ve beliniz ağrıyor olacak
Beyza0907 25. Haftaluğum daha yeni yeni çıktı karnım. Kimse daha ankayamıyor hamile olduğumu İlk hamileliğim de de böyleydi. Bebeğin normal mi diye soruyorlardı. Boşver takılmayın ağzı olan konuşuyor çünkü🙂
Espbulut NurvelAsl benim 6. Aya kadar ufacık karnım vardı hatta ben bile evham yapıyordum oooo sonra bir büyüdü kıyafetler olmaz oldu 🙈😄 bebiş iyiyse gerisi önemli değil herkesin vücûd yapısı farklı 🙏
NurvelAsl Teşekkür ederim kızlar şimdi 6cı aydayım 25haftalık belli olmaya başladı Ve ilişkiye girmekten korkuyorum bebeğime bir şey olur diye
elifffff NurvelAsl benim de aynıydı tedirgin olacak birşey yok iç karnın geniştir dediler 7 aylık hamileydim insanlar şaşırıyorlardı nasıl yani diye şuan yeni yeni 8. ayımda çıkmaya başladı
Aysegul123 NurvelAsl insanları takmamak gerek ağzı olan konuşuyor. Benim karnımda 12. Haftadan sonra çıktı. Bana da herkes ne kadar büyük çok çıkmış ikiz mi gibi sorup duruyorlardı. Herkesin yapısı farklı. Bebişler sağlıklı olsun yeter.