Asee Arkadaşlar 35+2 deyiz şuan bugün kontrole gittim nst sonucunda sancım olduğu şiddetli olduğu tesbit edildi çatı muayenesi yapıldı rahim 3 cm açılmış erken Doğum riski olduğundan bana iğne yaptı doktorum bebeğimin ciğerlerinin genişlemesi için bu normal mi bilgisi olan varsa lütfen cevap verin bana 😒
aysezufermiray Asee normal canım doğumun başlamış bebeğin doğduğunda kendi başına nefes alması için ciğer geliştirici iğne yapıyolar hiç korkma bebeğinin sağlığı için dua et küveze girerse 2 hafta kalabilir inşallah sağ salim alırsın yavrunu kucağına ❤❤❤
Gencanne01 Asee erken Doğum normal degıl tabıkıde genelde 36 nın sonlarına doğru ve sonrasını normal süre kabul edıyor doktorlar . Baya büyümüş bebegın zaten korkma bence belkı kuvezde kalır bır sure cıgerlerı ıcın falan
Asee Hiç beklemiyordum böyle bşyle karşılaşmayı çok korktum neler hissettim yatman lazım hastaneye dedi kabul etmedim eşim yanımda değil o olmadan Doğum yapmayı hiç düşünmüyorum 🙂 inşallah bi aksilik olmaz sancı içinde iğne yaptılar bakalım bi kaç hafta daha sıkmalıyım dişimi