SeilErdoan
Kızlar merhaba 8+5 hamileyim ve çay kahve meyve suyu hazır çorba salam sucuk sosis kokoreç yasak ya hani
Sade soda yasakmıııı
Pirayeee
SeilErdoan şuan elimde içiyorum ☺ yasak değil bildiğim kadarıyla
Patito__
SeilErdoan sade sade cok faydali yuksek tansiyonunuz yoksa gunde bir tane kesinlikle icin
Gencanne01
SeilErdoan tam tersı ıcebılıyorsan hergun bır tane ıc keşke bende ıcebılsem zorluyorum kendımı ancak ayranı Sodayla yapıyorum hergun öyle ıcebılıyorm
Omermina
SeilErdoan canım şade sodayı içebiliyorsun ama içemiyorumda dersen limon sıkabilirsin diğer hazırlar bana yasaktı
Bekleyenler
Pirayeee benim de an itibariyle elimde. Her gün içmiyorum zaten
deletedmom321
Gencanne01 öyle yaparsanız içindeki Demir ve yoğurttaki kalsiyum birbiriyle tepkimeye girip etkilerini Yok ediyorlar
Ntugba
Gencanne01 canım ayranı sırayla içmek zayıflatır doktoruna sor derim öyle ic
Mutlulugum
Iyi bebisin kemikleri icin benim doktorum tavsiye etti
Aysmnv35
Kahve benim doktorum içebilirsin iki üç günde bi tane dedi yani evet digerlerini tüketme ama soda ve Türk kahvesi abartmasının sürece tüketilebilinir☺️
detetedmom404
Meyve suyu ve hazır çorba yasak mı. Bildiklerinizi yazarmısınız acaba ben bunları bilmiyorum da tüketiyorum sürekli
Anne58
Kızlar peki siz sofayı asitini kaçırıp mı içiyorsunuz
CansuDemir
Sade soda yani doğal maden suyu faydalıdır.İçinde yüksek oranda magnezyum var.28 haftalığım, öğrendiğimden beri her gün 1 tane içerim.
Hazır çorba,bulyon,kutu meyve suyu,çiğ salam sosis sucuk,çiğ köfte gibi market paket ürünleri tüketmiyorum.
İçtiğim sıvılar,hoşaf,maden suyu,ayran,süt,su,ev limonatası,komposto.
Hygieia
CansuDemir aynen her gün maden suyu içmeye başladığımdan beri bacak kramplarım geçti🎉
Mmervee
Ben 34 haftalık hamileyim magnezyum içemiyorum yan etki yaptığı için doktorum soda önerdi bm de günde iki şişe tüketiyorm
Rumeysa030517
Hazır çorba ve meyve suyu yasak soda çok faydalı günde bir tane içilmesi gerekiyormuş doktorum öyle demişti çok şükür ben 1 tane içebiliyorum
Anne58
Rumeysa030517 peki asitini kaçırıp mı içiyorsunuz yoksa normal mi
Rumeysa030517
Rumeysa030517
Anne58 normal içiyorum asistini filan kaçırmıyorum
Cnnckr
Magnezyum ilacı kullanamıyorum dediğimde doktor sade soda iç o zaman dedi. Yani illa ki içindeki asit çoğunlukla yapay. Ama içindeki magnezyum bizim için faydalı.
karahanzynep
Şuan elimde iciyorum :)
Mmervee
Ben asitinin geçmesini genelde beklemiyorm beklemek gerekseydi söylerdi herhalde doktor
Anne58
Mmervee teşekkürler cevap için 🤗
Gencanne01
deletedmom321 hadi Ya 🤔 bosunaymıs demekkı neyse artık zaten sona yaklaştık son 11
Pelomm
Kızlar soda için, fakat aklıma gelmişken söyleyeyim, fesleğen, biberiye, maydonoz, adaçayı, tarçın, rezene, karanfil, maydanoz, kekik 5 aya kadar düşük riski. 5 Aydan sonra erken doğum riski. Aman not alın unutmayın
Hygieia
Pelomm bir de çörek otu 🤗