papatya56 asbehra Çok zor canım serklajlıyım belim agrıyınca korkuyorum sürekli yatıyorum ondan agrıyo olabilir doktorum normal dedi
asbehra papatya56 yaa bende serkajdan son dakika döndüm rabbim yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
asbehra Mrsde benim de erkek ama çok sakin maşallah kontrollerde bile hep sakin erkek hareketli olur derler ama umarım dünyaya gelince çok hareketli olmaz 😂😂
Mrsde asbehra dogrudur bilmiyorum valla sağlıklı olsunlarda gerisi hallolur bir şekilde 🥰 rabbim hayırlıca kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi 🥰🥰
Naazli asbehra yarın 22 haftalık oluyoruz inşallah 🙏🏻🙏🏻 Hareketlerini 17. Haftadan beri hissediyorum çok şükür. Uzun zamandır dışardan bakıncada belli oluyor. Göbeğim çok erken çıktı benim. Şimdiye kadar 5 kilo aldım 🥰
1minik_ Surekli tansiyonum düşüyor halsizlesiyorum benim gibi olan yada sebebini bilen varmi acaba bir kerede bayildim hatta
Eminedmr asbehra 22+2 den selam göbeğimiz büyüdü artik 8 kilo aldim suan iyi gidiyoruz hareketleri 18den beri cok net hissediyorum ben
Funday35 asbehra 22+1 6 kilo aldım 🙈 3. cü hamileliğim olduğu için 16 dan beri hissediyorum haraketlerini artık tekmeleri sertleşti 🧿🌸
miyopmom asbehra 21+6 yim ve 6 kilo almisim 🥰 bugun utu yaptim baya birikmisti ve belime cok agri girdi su an uzaniyorum sizler nasilsiniz
asbehra miyopmom bende iş yapınca kuyruk sıkımıza ağrı saplanıyor kitleniyorum bu hamilelik ne kadar farklı herkese ayrı birceey yaşatıyor
marsel_ve_annesi asbehra 25haftalık olduk bel ağrısından başka bi sorunumuz yok çok şukur ama ben baya 7-8kilo aldım 😢inşallah vermesi de bu kadar kolay olur
Msl_ege asbehra 22+2 , 7 kilo aldım . karnında görenin hamile misin diyeceği boyuta ulaştı 😂 2. gebeliğim . rahim ağzım kısa , tedirginlikle geçiyor ..
asbehra Msl_ege bende çok şey yaşadım bana da dediler di ama şuan yok benim de bebek aşşağdıa erken doğum riski var rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ☺️
daphnesmomm Mrsde sizinle aynıyız,biz de şu an itibariyle 24+0 olduk🙂 kısmetse bizim de bir kızımız olacak inş 🌸
35lavanta asbehra Evet evet benimde erkek 💙 Kızımı ilk 17. Haftada çok net hissetmiştim ama bunu 20de hissettim sanırım gün içinde sürekli koşturmaktan geç fark ettim 🤭🤭