Aryacigdem 20+5 haftalığım kizlar vajina ağrısı normal mi genelde yorulunca oluyor sizlerde de oluyor mu?
Dilara55 Aryacigdem dudak kısmında hissediyor olabilir misin acaba canım o zaman damarların da genişleme olmuş olabilir ya da vajinal varis olabilir doktoruna göstermeyi ihmal etme
Aryacigdem Dilara55 evet vajinanin alt tarafinda ama tam olarak neresi bilmiyorum genelde yürüyünce ve is yapinca oluyor
Arenn Benimde 20 den beri var suan 23+3 um Yorulunca daha fazla agriyor vajinamin alt kismi sizliyor enfeksiyondan daha cok oluyormus ama
Annesininkuzusu1 LittleMan Bendede oluyor zaman zaman hatta kimi zaman yürüyüşümü bile değiştiriyor engelliyor doktor rahmim genişlediği için olduğunu söylemişti 😕😕😕
Dilara55 Aryacigdem vakinal damarların genişlemiş olabilir canım varis gibi yani doktoruna göster ama yapışacak birşey YÖK ona 🤦🏻♀️
Gizemen Aryacigdem hemde nasıl eşime söylüyorum 10 dk bekleyelim geçmesse gideriz hastaneye diyo ama geçiyo:)
Ebrucukm Bende de var da ben bi düştüm merdivenden ondan sonra başladı otururken değil de yatar pozisyonda bacağımı oynatırken sızlıyo yada altıma çamaşr filan giyerken bacağımı kaldırdığımda sızlıyor doğum belirtisi filan değildi inşallah 😢
Hacer2141 Ebrucukm daha 17 haftaligim benimde oyle. Çati agrisi diyorlar sanirim bildigin kemik agrisi yani dimi sizin de