Hatce06 9+2 canım 😂 Daha cok yeniyiz haftalar bir turlu geçmiyor biran önce geçse de kucağımıza alsak😂
Gzmburcu Damla00d bende de sık idrar a çıkma var Ama ise gittiğim için iş yerinde çok uykum geliyor eve gidince salak gibi oluyorum 😀😀😀
nzngk Gzmburcu progestan kullanıyorsanız ve progestanı öğle vakti yada sabah alıyorsanız uyku hali yapar.. kullanıyorsanız gece yatmadan önce içmenizi tavsiye ederim.
MerveYeilyurtahin nzngk 1 hafta önce kanamam olduğu için ben kullanıyorum progestan hemde günde 3 kere. Öyle uyuyorum ki ne güzel 😊
Gzmburcu nzngk yok canm hiç birşey kullanmıyorum şuan da ben belki ayın 28 zinde gidince verir birşeyler
Sevilmurat nzngk Denizz01 yesınler keyıflerı bılır ama ben bebegımı saglıklı buyutmek ısterım boyle saglıga zararlı bısıyler yıyıpte onuda zehırlemek ıstemem ıste bazı boyle cahıl ınsanlar cıkıp ıkı laf edıyo ınternetten ne okurlrsa dogru onu bılıyolar bıde hocanım agzından dınleseler zaten bıraz bılgı sahıbı olurlar
MerveYeilyurtahin 11 hafta olduk bugün 😍🙏 bulantılarım azaldı benim. Bu haftalarda olup hala bulantı yaşayan var mı acaba kızlar ?
Hsnoya 6+0 im ben de keseyi gördük haftaya kalp atışı bakalım inş. Aşırı derecede yorgunluk uyku hali var bende ve göğüslere hassasiyet fazlasıyla bugün de sırt ağrısıyla uyandım yeni haftaya 😐
Ncznbaby Hsnoya bende bugün 6+0 ım çok ciddi mide bulantım var haftaya kontrole gitcem hem kese hem kalp atışı dinlemeye ama zaman geçmiyor sanki😔